28 / 03 / 2024

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire

Ağaoğlu İnşaat'ın Veliefendi'deki projesinin ismi Ağaoğlu My 46 olarak belirlendi. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri metrekare satış fiyatı 6 bin TL'nin üzerinde olacak...

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

Ağaoğlu My Newwork'te teslimler Eylül 2016'da!

OFİS pazarının Anadolu yakasında en hızlı gelişen ilçesi Ataşehir. Bu gelişimde İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin etkisi büyük. Ağaoğlu Şirketler Grubu,'Ağaoğlu My Newwork' ofis projesini hayata geçirecek.

Ağaoğlu My Mountain 4 mevsim açık kalacak!

Türkiye’de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain, sadece kış aylarında kayak sporu meraklıları için değil, 4 mevsim doğa sporları meraklıları içinde açık olacak.

Ağaoğlu My Mountain 12 ay hizmet verecek!

Türkiye'de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain sadece kış aylarında kayak sporu meraklıları için değil, dört mevsim boyunca doğa sporları meraklıları için de açık olacak.

Ağaoğlu My Mountain Otel kış tatilini uzatmak isteyenleri ağırlıyor!

Türkiye’de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain Otel’de karın en güzel zamanı yaşanıyor. Hafta sonu kaçamağı için de mükemmel bir alternatif olarak misafirlerini bekliyor.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade yapılıyor. Satışları devam eden proje TEM otoyoluna, 2. köprüye ve metroya yakın mesafede bulunuyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Aralık 2016'da!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yükselen My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!

Metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteren ofislerden meydana gelen Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yapılan ödemelerde ise yarısı peşin kalan kısım faiz uygulanmadan vadelendiriliyor.

Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına Sofia Larina ile geldi!

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekaresi 4.430 dolara! Faizsiz seçeneklerle!

Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede faizsiz ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork ödemeleri!

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 430 dolardan başlıyor...

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire Haberi

Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire


Ağaoğlu Veliefendi projesinin ismi Ağaoğlu My 46 olarak belirlendi. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri İstanbul Bakırköy'e bağlı Kartaltepe Mahallesi'nde eski boya ve mensucat fabrikalarının olduğu arsada yükseliyor.


Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri Veliefendi Hipodromu'nun karşısında inşa ediliyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri'nin yapılacağı bölge için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2.5 emsal belirlemişti.


8 blok olarak inşa ediliyor olan Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri projesinde 1.200 adet konut bulunuyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. 


Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri fiyatları metrekare fiyatı olarak 6 bin TL'nin üzerinde olacak.  Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri projesinde 3 adet az katlı blok yer alıyor. Ağaoğlu My Kırkaltı Evleri Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre,...