29 / 03 / 2024

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, 'My Office' için düğmeye basıldı



Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak
Ataşehir'de hızla artan ofis ihtiyacı nedeniyle, talebi karşılamak üzere Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından 20 Nisan 2010 Salı günü saat 15:00'te Ataşehir'deki merkezinde ihale usulüyle satılacak.

Ağaoğlu, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'deki en büyük ofis kompleksi olan "My Office"i tanıttı. Emlak Konut tarafından ihale usulüyle 20 Nisan 2010 Salı günü satışa sunulacak My Office'te ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan 24 bin 754 metrekarelik alan bulunuyor. Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve kısa sürede satılan My Prestige projesinden daha büyük bir kompleks olma özelliğine sahip. My Office ihalesine katılmak isteyen yatırımcı ve girişimciler ihaleye başvuru dosyalarını ihale gününe kadar Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki Satış Ofisi'nden temin edebilecekler.

Bölgede en yüksek kira getirisine sahip olması beklenen ve 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişen muhammen bedellere sahip olan My Office'in toplam muhammen bedeli 158 milyon 725 bin TL olacak. 30 Eylül 2010 tarihinde teslimi gerçekleştirilecek My Office'te, büyüklükleri 76 ile 2.779 metrekare arasında değişen ofisler, 706 ile 3.468 metrekare arasında değişen mağazalar ve 58 ile 506 metrekare arasında değişen restoran, cafe, fast-food ve pastane alanları bulunuyor. Projede, bölgedeki talep dikkate alınarak yer verilen ve büyüklüğü 150 metrekare olan eczaneye uygun alan da bulunuyor.

My Office'in ön plana çıkan özellikleri arasında, metro (Anadoluray) başta olmak üzere, TEM otoyolu, E-5 karayolu gibi yollara yakınlığıyla ulaşım açısından çok avantajlı bir konumda yer alması dikkat çekiyor. My Office'in dünyadaki benzerlerinden daha üstün olarak, toplam 650 araç kapasiteli otoparkının yanı sıra randevu sistemiyle kullanılabilen tam donanımlı toplantı odaları da bulunuyor. My Office, yürüme mesafesindeki My Club'a yakınlığıyla da öne çıkıyor. 

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ise "Ataşehir'de Ağaoğlu'nun tasarımı ve inşası ile gerçekleştirdiğimiz ve 20 Nisan tarihinde ihale usulü satışa sunacağımız "My Office" projesi bölgenin ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirmeye karar verdiğimiz bir projedir" dedi. Ataşehir'de ofise yüksek talep olduğunu vurgulayan Kurum, insanların vasıfsız binalarda ofis yapmaya çalıştıklarını ve bunun sağlıksız sonuçlar yarattığına dikkat çekti ve My Office ile bu sorunun giderilmeye çalışılacağını vurguladı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, My World projesinin Emlak Konut ile hasılat paylaşımıyla yaptıkları Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri olduğunu ve My Office projesiyle bu projenin tamamlandığını ifade etti. Nitelikli ofis konseptini başlattıklarını belirten Ali Ağaoğlu, aynı bölgede daha önce satışa sundukları My Prestige ofis projesinin yüzde 95'inin on günde satıldığını, bölgede nitelikli ofis ihtiyacının çok yüksek olması nedeniyle bu projenin ihalesine de yüksek ilgi beklediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu, Emlak Konut ile hasılat paylaşımı esasına göre yapılan My World projesinde taahhüt edilen hasılatı yüzde 100 artırdıklarını sözlerine ekledi. Konuya açıklık getiren Genel Müdür Hasan Rahvalı, ihale yapıldığında 810 milyon TL hasılat öngörüldüğü halde, My World satışlarından toplamda 1 milyar 500 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde edildiğini belirtti.

www.agaoglu.com.tr

Hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilen ve Avrupa çapında iddialı bir proje olarak nitelendirilen My Office'nin ofislerini Emlak Konut satacak
Ataşehir'de hızla artan ofis ihtiyacı birbiri ardına yeni ofis projelerinin doğuşunu beraberinde getiriyor. Bunlardan biri de yapımı ve tasarımı Ağaoğlu tarafından üstlenilen 'My Office' projesi. Avrupa çapında da iddialı olarak nitelendirilen bu proje Emlak Konut'un arsası üzerinde hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilen bir çalışma. 24 bin 754 metrekarelik alan üzerinde 63 bağımsız bölümden oluşan projenin satışını da Emlak Konut üstlendi. My Office'in tanıtımı için düzenlenilen toplantıda ihale tarihi olarak da 20 Nisan açıklandı.
'Vasıfsızlığı aşmaya çalıştık'
Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, My Office projesini bölgenin ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirmeye karar verdikleri bir çalışma olarak nitelendirirken, "Ataşehir'de ofislere yüksek talep var. Ancak, insanlar, vasıfsız binaları ofis yapmaya çalışıyor. Bunlar da sağlıksız sonuçlar yaratıyor. Biz Ağaoğlu ile birlikte geçrekleştirdiğimiz My Office ile bu sorunu gidermeye çalıştık" diye konuştu.
'My World'ü tamamladık'
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise, Emlak Konut ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdikleri Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri olan My World'den sonra My Office'le de bu projenin ofis ayağını tamamladıklarını vurguladı. Aynı bölgede daha önce satışa sundukları My Prestige ofis projesinin yüzde 95'inin 10 günde satıldığını belirten Ağaoğlu, "Bölgede nitelikli ofis ihtiyacının çok yüksek olması nedeniyle bu projenin ihalesine de yüksek ilgi bekliyoruz" dedi.
 
63 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜ VAR
İstanbul'un yeni iş ve finans merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'de yer alan My Office'te ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan 24 bin 754 metrekarelik alan bulunuyor. Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve kısa sürede satılan My Prestige projesinden daha büyük bir kompleks. Projede büyüklükleri 76 ile 2 bin 779 metrekare arasında değişen ofisler, 706 ile 3 bin 468 metrekare arasında değişen mağazalar bulunuyor. Ayrıca, 58 ile 506 metrekare arasında değişen bölümler ise restoran, cafe, fast-food ve pastane olarak kullanılmaya özel olarak tasarlandı. Projede, bölgedeki talep dikkate alınarak yer verilen ve büyüklüğü 150 metrekare olan eczaneye uygun alan da bulunuyor.
My Office, ulaşım açısından da cazip bir noktada. Anadoluray, TEM otoyolu, E-5 karayolu gibi yollara yakınlığıyla dikkat çeken proje, 650 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.
 
EN KÜÇÜK OFİS 457 BİN TL
My Office'in ihalesi 20 Nisan 2010'da gerçekleştirilecek. Projede yer alan ofisler, 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişen muhammen bedellerle ihale edilecek. My Office'in toplam muhammen bedeli 158 milyon 725 bin TL olacak. 30 Eylül 2010 tarihinde teslimi gerçekleştirilecek My Office'in ihalesine katılmak isteyenlerin başvuru dosyalarını ihalenin gerçekleştirileceği güne kadar Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki satış ofisinden etmesi gerekiyor.
Tebernüş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu'nun yeni ofisini Emlak Konut satıyor
Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, `My Office' için düğmeye basıldı. Hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilen ve Avrupa çapında iddialı bir proje olarak nitelendirilen My Office'i Emlak Konut satacak

Ataşehir'de hızla artan ofis ihtiyacı birbiri ardına yeni ofis projelerinin doğuşunu beraberinde getiriyor. Bunlardan biri de yapımı ve tasarımı Ağaoğlu tarafından üstlenilen `My Office' projesi. Avrupa çapında da iddialı olarak nitelendirilen bu proje Emlak Konut'un arsası üzerinde hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçiriliyor. 24 bin 754 metrekarelik alan üzerinde 63 bağımsız bölümden oluşan projenin satışını Emlak Konut üstlendi. My Office'in tanıtımı için düzenlenilen toplantıda ihale tarihi olarak da 20 Nisan açıklandı.

`Vasıfsızlığı aşmaya çalıştık'
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, My Office projesini bölgenin ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirmeye karar verdikleri bir çalışma olarak nitelendirirken,  "Ataşehir'de ofislere yüksek talep var.  Ancak, insanlar, vasıfsız binaları ofis yapmaya çalışıyor. Bunlar da sağlıksız sonuçlar yaratıyor. Biz Ağaoğlu ile birlikte geçrekleştirdiğimiz My Office ile bu sorunu gidermeye çalıştık" diye konuştu.

`My World'ü tamamladık'
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise,  Emlak Konut ile hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdikleri Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri olan My World'den sonra My Office'le de bu projenin ofis ayağını tamamladıklarını vurguladı.
Aynı bölgede daha önce satışa sundukları My Prestige ofis projesinin yüzde 95'inin 10 günde satıldığını belirten Ağaoğlu, "Bölgede nitelikli ofis ihtiyacının çok yüksek olması nedeniyle bu projenin ihalesine de yüksek ilgi bekliyoruz" dedi.

EN KÜÇÜK OFİS 457 BİN TL
My Office'in ihalesi 20 Nisan 2010'da gerçekleştirilecek. Projede yer alan ofisler, 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişen tahmini bedellerle ihale edilecek.
My Office'in toplam tahmini bedeli 158 milyon 725 bin TL olacak. 30 Eylül 2010 tarihinde teslimi gerçekleştirilecek My Office'in ihalesine katılmak isteyenlerin başvuru dosyalarını ihalenin gerçekleştirileceği güne kadar Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki satış ofisinden edinmesi gerekiyor.

63 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜ VAR
İstanbul'un yeni iş ve finans merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'de yer alan My Office'te ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan 24 bin 754 metrekarelik alan bulunuyor. Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve kısa sürede satılan My Prestige projesinden daha büyük bir kompleks. Projede büyüklükleri 76 ile 2 bin 779 metrekare arasında değişen ofisler, 706 ile 3 bin 468 metrekare arasında değişen mağazalar bulunuyor. Ayrıca, 58 ile 506 metrekare arasında değişen bölümler ise restoran, cafe, fast-food ve pastane olarak kullanılmaya özel olarak tasarlandı. Projede, bölgedeki talep dikkate alınarak yer verilen ve büyüklüğü 150 metrekare olan eczaneye uygun alan da bulunuyor.
My Office, ulaşım açısından da cazip bir noktada. Anadoluray,  TEM otoyolu, E-5 karayolu gibi yollara yakınlığıyla dikkat çeken proje, 650 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.
Tebernüş Kireçci

Ali Ağaoğlu, My Office'i açık artırmayla satacak
Ataşehir'deki en büyük ofis kompleksi My Office projesi Emlak Konut tarafından 20 Nisan'da açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projeden 200 milyon TL'nin üzerinde gelir bekleniyor
Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile hasılat paylaşım modeliyle hayata geçirdiği My World projesinin son etabını oluşturan ofis kompleksi "My Office"i tanıttı. Toplantıya Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı katıldı. Emlak Konut tarafından ihale usulüyle 20 Nisan'da satışa sunulacak My Office'te ofis, mağaza, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 birim yer alıyor. Tasarım ve inşaası Ağaoğlu tarafından tamamlanan My Office, daha önce yine Ağaoğlu tarafından geliştirilen ve bir haftada yüzde 93'ü satılan My Prestige projesinin ardından ikinci ofis projesi olma özelliği taşıyor. My Office ihalesine katılmak isteyen yatırımcı ve girişimciler ihaleye başvuru dosyalarını ihale gününe kadar Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki Satış Ofisi'nden temin edebilecekler.

"ÇARK BAŞARIYLA DÖNÜYOR"
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, hasılat paylaşımı sistemi içinde yürütülen modelin çok başarılı olduğunu ve çarkın başarılı bir şekilde döndüğünü belirterek, "Hasılat paylaşımı sisteminde bir araziyi veriyoruz, inşaatı ise yüklenici firma yapıyor. Bu şekilde çark başarılı bir şekilde dönmeye başladı. Emlak Konut sadece sosyal amaçlı konutlar değil aynı zamanda modern yaşam alanları da gerçekleştiriyor. My Office projesi de bizim için önemli bir proje oldu. Bu projeden muhammen bedeli olan 158 milyon TL'nin daha da üzerinde 200 milyon TL civarında bir satış hasılatı bekliyoruz. Buradan Emlak Konut'a hasılat paylaşımı sistemi gereği 80 milyon TL düzeyinde bir gelir bekliyoruz" dedi.

200 milyon TL hasılat elde edileceği öngörülüyor.
63 bağımsız birimden oluşuyor.
76 ile 2 bin 700 metrekare arasında 54 ofis yer alacak.
706 ile 3 bin 468 metrekare arasında 4 mağaza bulunacak.
457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasındaki muhammen bedellerle satışa çıkacak.
Açık artırma yöntemiyle yapılacak ihale 20 Nisan'da gerçekleşecek.

My World'de hasılatı yüzde 100 artırdı
AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da, bölgede nitelikli ofis ihtiyacının çok yüksek olması nedeniyle ihaleye ilginin yoğun olacağını öngördü. Ağaoğlu, My World projesinde taahhüt edilen hasılatı yüzde 100 artırdıklarını söyledi. Konuya açıklık getiren Genel Müdür Hasan Rahvalı, ihalenin yapıldığı 2004'te 810 milyon TL hasılat öngörüldüğü halde, My World satışlarından toplamda 1 milyar 500 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde edildiğini kaydetti.
Sabah

Ağaoğlu'nun My Office'i açık artırma ile satılacak
Ali Ağaoğlu'nun  'En nadide projemiz' diye nitelediği My Office, Emlak Konut tarafından 20 Nisan'da açık arttırma ile satışa çıkıyor. My Office'de fiyatlar 500 bin ila 21 milyon TL arasında değişiyor

AĞAOĞLU İnşaat'ın 'nitelikli ofis' konseptinin ilk adımı diye nitelendirdiği My Prestij projesinin ardından, bu alandaki ikinci büyük projesi My Office Emlak Konut tarafından 20 Nisan'da açık arttırma yöntemiyle satışa çıkıyor. İstanbul Ataşehir'de yer alan ve toplam 54 ofis ve 4 büyük mağazanın yer aldığı projede fiyatlar 500 bin TL ila 21 milyon TL arasında değişiyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projeden toplam 200 milyon TL'nin üzerinde gelir beklendiğini söyledi.
My Office'in My World projesinin son halkası olduğunu belirten Ağaoğlu, My World projesini Emlak Konut ile hasılat paylaşımı yöntemiyle yaptıklarını hatırlatarak şöyle devam etti: 'My World Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri. Ancak sadece konut yapmakla olmuyor, buraların ofis olarak da hizmet verebilecek yeni projelere de ihtiyacı var. Ataşehir bölgesinde nitelikli ofis ihtiyacı çok yoğun hissediliyor. Bu alanda ilk projemiz My Prestij oldu ve satışa çıktığında on günde yüzde 95'i satıldı. Şimdiki projemiz My Office ise hem daha büyük hem de daha iyi tasarlanmış bir proje. Bu projeye de yüksek bir talep geleceğini bekliyoruz. Kızımız güzel, talipleri de çok olacak.'

200 MİLYON TL GELİR BEKLENİYOR
EMLAK Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, hasılat paylaşımı sistemi ile yürütülen modelin çok başarılı olduğunu belirterek, 'Biz araziyi veriyoruz, inşaatı ise yüklenici firma yapıyor. Bu şekilde çark başarılı dönüyor. My Office projesinden satışa sunum bedeli olan 158 milyon TL'nin  üzerinde 200 milyon TL civarında hasılat bekliyoruz. Buradan Emlak Konut'a da 80 milyon TL düzeyinde gelir bekliyoruz' dedi. Ağaoğlu Grubu şirketi Akdeniz İnşaat'ın Genel Müdürü Hasan Rahvalı da ofislerin yanı sıra mağazalar için de önemli bir talep olunduğunu söyledi. Rahvalı,  My Office'in toplam 650 araç kapasiteli otoparkının yanı sıra randevu sistemiyle kullanılabilen tam donanımlı toplantı odalarının da yer aldığını hatırlattı.

Yüzde 25'i halka arz edilecek
EMLAK Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak GYO'nun Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olduğunu belirterek 'Portföy değerimiz 4 milyar TL'ye ulaştı. Yıl sonuna kadar Emlak Konut'un yüzde 25'ini halka arz edeceğiz' dedi. Kurum ayrıca İstanbul'un çeşitli yerlerinde arsaları bulunduğunu, mevcut 3 milyon metrekarelik arazilerine bu yıl Toplu Konut'tan alacakları 1 milyon metrekare araziyi ekleyeceklerini söyledi. Ağaoğlu da 30'un üzerinde araziye sahip olduklarını , 2010'da bu sayıyı artıracaklarını belirtti.
Akşam

Ağaoğlu `pırlanta taşı' dediği ofisini açık artırmayla satıyor
Ağaoğlu'nun, tek taş pırlanta dediği My Office'e çok talep gelince satış yöntemi değiştirildi. Ağaoğlu "Kızımız güzel, talip çok. Hasan almaz, basan alır" diyerek satışın açık artırmayla yapılacağını söyledi

Ataşehir'de My World markasıyla binlerce kişiyi ev sahibi yapan Ağaoğlu Grubu, bu konseptin `tek taş pırlantası' My Office'si açık artırma yoluyla satacak. Emlak GYO ile hasılat paylaşımı sistemiyle yapılan ve Eylül 2010'da bitirilecek My Office'de ofis fiyatları 500 bin lira ile 21 milyon lira arasında değişiyor. Emlak GYO'nun Ataşehir'deki merkezinde 20 Nisan'da yapılacak açık artırmada muhammen bedeli 158 milyon 725 bin lira olarak belirlenen My Office projesinin satışından 200 milyon liralık gelir hedefleniyor.  Yeni projeye başlarken Ataşehir'in finans merkezi olması nedeniyle talebin artması ve diğer ofis projesi olan My Prestige'in yüzde 93'ünün bir haftada satılmasından cesaret aldıklarını belirten Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu "Bu bizim tek taş pırlantamız. Açık artırmayla satıyoruz. Çünkü kızımız güzel, talip çok olacak. Hasan almaz, basan alır diyoruz, basan alacak" diye konuştu. Ağaoğlu, Emlak Konut ile hasılat paylaşımı esasına göre yapılan My World projesinde taahhüt edilen hasılatı da yüzde 100 artırdıklarını sözlerine ekledi. Konuya açıklık getiren Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, ihale yapıldığında 810 milyon lira hasılat öngörüldüğü halde, My World satışlarından toplamda 1 milyar 500 milyon liranın üzerinde hasılat elde edildiğini belirtti. Bölgede en yüksek kira getirisine sahip olması beklenen ve 457 bin ile 21 milyon 462 bin lira arasında değişen muhammen bedellere sahip 63 bağımsız bölüme bulunan My Office'in toplam muhammen bedeli ise 158 milyon 725 bin lira olacak. 30 Eylül 2010'da teslim edilecek My Office'te, büyüklükler de 76 ile 2 bin 779 metrekare arasında. Mağaza alanları, 706 ile 3 bin 468 metrekare, 58 ile 506 metrekare arasında da restoran, cafe, fast-food ve pastane alanları bulunuyor. Projede, ayrıca büyüklüğü 150 metrekare olan eczaneye uygun alan da bulunuyor.

Uydu kente arsa aranıyor
Murat Kurum, 2-3 milyon metrakelik alan üzerinde uydu kent kurmak için arazi aradıklarını söyledi. Uydu kentlerde önceliğin ise deprem de riskli olacak binalara verileceğini belirtti.

Emlak GYO halka açılacak
Yüzde 99 hissesi TOKİ'nin olan Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum da, şirketin 4 milyar liralık değere ulaştığını söyledi. Geçen yıl 343 milyon lira kar eden şirketin halka açılma çalışmalarının başladığını belirten Kurum "Şirketin yüzde 25'ini halka arz edilecek" dedi.
Star

Ataşehir'in en büyük ofis projesi 20 Nisan'da satışta

AĞaoĞlu Grubu, Emlak GYO ile inşa ettiği 'Myworld Ataşehir' projesi içinde yer alan ve 54 ofisin bulunduğu 63 bağımsız bölümden oluşan 'My Office' projesini 20 Nisan'da ihaleyle satışa çıkaracak. Açık artırma ile yapılacak ihalede toplam muhammen bedel 158 milyon 725 bin TL olarak belirlendi

Ataşehir'de nitelikli ofis ihtiyacından yola çıkarak My Prestige projesini satışa çıkaran ve 1 haftada yüzde 95'ini satan Ağaoğlu Grubu, gelen yoğun talebi değerlendirerek bölgedeki 2'nci ofis projesini devreye aldı. Ataşehir'in en büyük ofis kompleksi olması planlanan My Office projesi, grubun Emlak GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği My World Ataşehir projesi kapsamında inşa ediliyor.

24 bin 754 metrekarelik alana sahip 54 ofisin yer aldığı 63 bağımsız bölümden oluşan proje, 20 Nisan'da Emlak Konut tarafından Ataşehir'deki merkezinde açık artırmayla ihale usulüyle satışa çıkarılıyor. My Office'in toplam muhammen bedeli ise 158 milyon 725 bin TL olarak belirlendi.

"My World Ataşehir'in 'pırlantasını' satışa çıkarıyoruz" diyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "My World, Avrupa'nın en büyük konut projelerinden biri ve şimdi My Office projesiyle tamamlanıyor. Yoğun bir talep bekliyoruz. Kızımıza güveniyoruz, güzel olursa talibi çok olur. Hasan almazsa basan alır" dedi.

Hasılatı % 100 artırdık

My World projesinde Emlak GYO'ya taahhüt ettikleri hasılatı yüzde 100 artırdıklarını söyleyen Ağaoğlu, "2004'te projenin ihalesi yapıldığında 810 milyon TL hasılat öngördüğümüz halde, My World satışlarından toplamda 1 milyar 500 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde ettik" diye konuştu. My Office projesinden elde edilecek hasılattan yüzde 38.5 oranında pay alacaklarını ifade eden Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ise "Satıştan 200 milyon TL gelir hedefliyoruz. Bize düşen pay olan 80 milyon TL ile de yeniden arsa almayı planlıyoruz" dedi.

Devam eden projelerinde 11 bin 794 konut yaptıklarını ve bunlardan 7-8'inin ofis projesi olduğunu belirten Ali Ağaoğlu, afet yasasının bir an evvel çıkarılmasının şart olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti: "Belediyeler artık taşın altına elini değil, kafasını koymalı. Haiti depremindeki evler bile İstanbul'dakilerden iyiydi. Evlerin yüzde 70'inin yenilenmesi lazım, pek çoğunda demir ve çelik bile yok."

* Mağaza, restoran, cafe, eczane ve pastane alanları bulunan projede 650 araçlık otoparkın yanı sıra randevu sistemiyle kullanılabilen tam donanımlı toplantı odaları da bulunuyor.

* Ofislere My Club'tan da yararlanma imkanı veren projenin 30 Eylül 2010'da teslim edilmesi planlanıyor.

* Bölgede en yüksek kira getirisine sahip olması beklenen ve 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olan ofislerin büyüklükleri 76 ile 2.779 m2 arasında değişecek.

Ali Sami Yen ihalesi 400 milyon TL'yi aşar

My Office projesinin tanıtım toplantısında Ali Sami Yen ihalesine girip girmeyeceğinin sorulması üzerine Ali Ağaoğlu, "Seyrantepe'de Emlak GYO ile proje yürütüyoruz. Ancak Ali Sami Yen ihalesi çok yakın markajımızda değil. Orada Aşçıoğlu'yla ihaleyi alacak firmanın projelerini birleştirerek daha büyük bir proje ortaya çıkacağını düşünüyorum. İhalede oluşacak değer 400 milyon TL'nin de üzerine çıkar" değerlendirmesini yaptı.
Nihal Yuvacan / VATAN

Ağaoğlu ihaleyle ofis satacak
İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir'de en büyük ofis kompleksi olan "My Office"i tanıtan Ağaoğlu inşaat'ın sahibi Ali Ağaoğlu, satışların ihale yoluyla gerçekleşeceğini açıkladı. Ofisler, mağazalar, restoran, cafe ve fast-food alanları, pastane ve eczaneye uygun bağımsız 63 bölümden oluşan ve 24 bin 754 metrekarelik alan bulunan My Office, Emlak Konut tarafından 20 Nisan 2010 Salı günü ihale usulüyle satışa sunulacak. My Office'deki işyerlerini 457 bin ile 21.5 milyon lira arasında değişen toplam 158 milyon 725 bin lira muhammen bedelle satışa çıkaracaklarını açıklayan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, ihalenin sonucunda toplamda 200 milyon lira gelir elde edeceklerini söylüyor.30 Eylül 2010 tarihinde sahiplerine teslim edilecek My Office'te, büyüklükleri 76 ile 2 bin 779 metrekare arasında değişen ofisler, 706 ile 3 bin 468 metrekare arasında değişen mağazalar ve 58 ile 506 metrekare arasında değişen restoran, cafe, fast-food ve pastane alanları bulunuyor.
Para


Geri Dön