23 / 04 / 2024

Çekmeköy Ağaoğlu Myroseville'de 1 milyon 300 bin dolara villa! Oturuma hazır!

Çekmeköy Ağaoğlu Myroseville'de 1 milyon 300 bin dolara villa! Oturuma hazır!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu My Roseville

Ağaoğlu İnşaat'ın hayat verdiği Çekmeköy Ağaoğlu Myroseville projesinde oturuma hazır olan villaların fiyatları 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor



Toplam 27 villadan meydana gelen özel bir proje olan  Ağaoğlu My Roseville  projesi Çekmeköy'de yükseliyor. Projede 6 villanın özel havuzu bulunuyor.  Ağaoğlu İnşaat  imzası taşıyan My Roseville projesi California mimarisinden yola çıkılarak özgün bir mimari ile geliştirildi. 


32 dönümlük alana kurulan My Roseville projesinin 12 bin 600 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. Butik bir villa projesi olarak tasarlanan Ağaoğlu My Roseville projesinde gölet, şelale, havuz ve rengarenk gül bahçeleri yer alıyor. İngiliz stili peyzaj tasarımlarına sahip olan Myroseville Çekmeköy projesinde ortak havuzlu villalar 1 milyon 300 bin dolara, özel havuzlu villalar 1 milyon 350 bin dolara satılıyor. Hemen teslim durumda olan Ağaoğlu My Roseville projesinden villa satın almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


12 bin 395 metrekare inşaat alanı, 4 bin 153 metrekare konut alanına sahip olan Ağaoğlu My Roseville projesinde villalar iki araçlık açık otoparktan Türk hamamı ve saunaya kadar bir çok imkana sahip durumda. 


444 6 777

 

http://myroseville.agaoglu.com.tr/

 

Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön