25 / 04 / 2024

Ağaoğlu Veliefendi 10 Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 6 bin TL!

Ağaoğlu Veliefendi 10 Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 6 bin TL!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu Veliefendi Projesi

Ağaoğlu Veliefendi projesi 10 Mayıs 2013 tarihinde satışa sunuluyor. Ağaoğlu Veliefendi projesinde metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin TL olarak belirlendi...




Ağaoğlu Veliefendi projesi 10 Mayıs 2013 Cuma günü satışlara başlıyor. Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'ndeki eski boya ve mensucat fabrikalarının yer aldığı arazide yükselecek olan  Ağaoğlu Veliefendi Projesi  1.200 konuttan meydana geliyor.


Ağaoğlu Veliefendi projesinde metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin TL olarak belirlendi. Ağaoğlu Veliefendi projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Ağaoğlu müşterilerine 25 bin TL'ye varan indirim çekleri, Ağaoğlu Veliefendi projesi için gönderiliyor.


Veliefendi Hipodromu'nun karşısında kalan Ağaoğlu Veliefendi projesi için geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan imar planına onay çıkmıştı. Söz konusu bölgede konut alanları için emsal 2.5 verildi.


Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na ise yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Tebernüş Kireçci/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön