19 / 04 / 2024

Ağaoğlu YÖK'ten haber bekliyor!

Ağaoğlu YÖK'ten haber bekliyor!

2016'yı yeni projeler yılı ilan eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu, yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Şirket, butik üniversite için YÖK'ten izin bekliyor. İşte ayrıntılar...



2016 yılını konutta teslim ve yeni projeler yılı i eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Bu yıl 2.5 milyar liralık ciro hedefi olan grup, bu yıl içinde teslim edeceği Maslak 1453 projesinin bir bölümü ile Anadolu yakasında geliştireceği arazi üzerinde, içerisinde mimarlık eğitimin de yer aldığı butik bir üniversite açıyor. Bugüne kadar 400'ün üzerinde eğitim kurumunun inşaatına destek veren, aile büyükleri ve kendi adıyla okullar açan Ağaoğlu şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, mevcut üniversitelerden farklı bir konseptte geliştirdiği yeni üniversitesi için harcama yapmaktan kaçınmayacak. Kendisini "hayat okulunu en iyi dereceyle bitiren' bir kişi şeklinde tanımlayan Ali Ağaoğlu, en prestijli projesi olacak üniversitesi için YÖK'ten onay bekliyor. 



35 yıldır inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi adıyla kurduğu Ağaoğlu Eğitim Vakfı (AGEV) aracılığı ile hayat bulacak olan üniversitesinde öncelikle inşaat mühendisliği, mimarlık ve tasarım alanında eğitim verilmesini istiyor. 


Yeni Akit


Geri Dön