20 / 04 / 2024

Ağustos 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

Ağustos 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Ağustos ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Ağustos 2020'de satışa çıkacak o projeler...



Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 sebebiyle zor günler geçiren inşaat firmalarından toparlanma sinyalleri gelmeye başladı. Faiz indirimleriyle birlikte yavaş yavaş gaza basan inşaat firmaları Ağustos ayı içerisinde 3 yeni projeyi satışa çıkaracak. Ağustos ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Ağustos 2020'de satışa çıkacak o projeler...

1-İdealist Koru

Ağustos 2020 de satışa çıkacak konut projeleri!

1. İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen İdealist Koru  projesi Ağustos ayında satışa çıkacak projeler arasında. İstanbul Avrupa Yakası Şile Çavuş Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 69 bağımsız birim mevcut. Detayların henüz netleşmediği İdealist Koru projesinde dairelerin yanı sıra 12 adet de villaya da yer veriliyor.

Web: http://idealistkoru.com/
Telefon: 0216 712 01 53

2-Nidapark Küçükyalı Büyükada

Ağustos 2020 de satışa çıkacak konut projeleri!

Nidapark Küçükyalı'nın yeni etabı Büyükada Ağustos ayı içerisinde satışa çıkacak projeler arasında. Ön satış süreci devam eden projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen teraslı ve deniz manzaralı Multi Evler bulunuyor. Metro istasyonuna doğrudan bağlantıyla dikkat çeken Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde evinize özel teras alanı, özel depo alanı, güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve vale hizmeti sunuluyor. 2 blok şeklinde inşa edilen Nidapark Büyükada'da 218 adet multi ev bulunuyor.

Web: http://www.nidaparkkucukyali.com/etaplar/nidapark-kucukyali-buyukada/
Telefon: 444 48 46

3-Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap

Ağustos 2020 de satışa çıkacak konut projeleri!

Ön satış süreci devam eden Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap projesi de Ağustos ayı içerisinde satışa çıkacak projeler arasında.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 71 ila 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yamanevler'de daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Projenin 2. Etap teslimlerinin 2022 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Web: http://etap2.avrupakonutlariyamanevler.com/

 

2019'da kaç yeni proje satışa çıktı?


Geri Dön