24 / 04 / 2024

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.



AHK otel, AVM, konut projeleriyle yurt dışında da oldukça prestijli bir grup. Grubun son projesi Antalya Kundu'da devam ediyor. Pek çok ödül kazanan bu özel proje 30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi sürdürülebilirlik kavramının ön planda tutulduğu, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı. Hedef kitlemizde iş adamları, otel sahipleri, golf tutkunları, tekne sahipleri tüm yerli ve yabancı yatırımcılar bulunuyor" diyor.

 

 

AHK Worldwide'ın ilk şirketi, 1996 yılında Antalya'da AHK Construction adıyla kuruldu. 2008 yılında Dubai'de kurulan AHK International Dubai adlı şirketle ihracata ve taahhüt işine başlayan grup, o günden günümüze 12 ülkeye ihracat yapar hale geldi. Bugün şirket BAE, Azerbaycan, Katar, Fas ve Gürcistan pazarlarında oldukça güçlü.

 

AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, yurt içinde Antalya'da inşaatını gerçekleştirdikleri Mail Of Antalya ile şehre değer kattıklarını söylüyor. Kilit ayrıca Dubai'de son dönemde gerçekleştirdikleri W Hotel, VVestin Hotel, St. Regis gibi markaların projelerinde bulunmalarının ve önümüzdeki aylarda açılışı yapılacak olan Bulgari otel projesiyle bilinirlik ve süreklilik açısından çok güçlü bir ivme kazandıklarını belirtiyor. Kilit, "Özellikle Bulgari projesi doruğa ulaşan estetik çizgisini otelcilik alanında da sürdürdüğünden Dubai'de, ortaya çıkacak sonuç heyecan verici olacak" diyor.

 

AHK inşaat, bugünlerde AHK KNDU Villa projesiyle adından oldukça söz ettiriyor. Pek çok ödül alan projenin detaylarını AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, şöyle anlattı:

 

AHK Kndu Villas da metrekaresi 2 bin Euro!

 

AHK İnşaat hakkında bilgi verir misiniz? Bu zamana kadar hayata geçirdiğiniz en önemli projeler neler oldu?

 

1996 yılında Antalya'da AHK Construction ile sektöre giriş yaptık, iç mimari proje uygulama işleriyle birlikte 1998 yılında AHK Factory şirketimizi kurduk ve üretime başladık. Kurulduğumuz günden bugüne üretim, satış ve ihracat konularında ciddi bir ivme kazandık. 2008 yılında Dubai'de kurulan AHK International Dubai şirketimizle yurt dışı ihracata ve taahhüt işine başlayıp o günden günümüze 12 ülkeye ihracat yapan bir şirket haline geldik. BAE dışında Azerbeycan, Katar, Fas, Gürcistan pazar payımızın yüksek olduğu ülkeler.

 

Yurt içinde Antalya'da inşaatını gerçekleştirdiğimiz Mail Of Antalya da farklı bir alışveriş konseptiyle birlikte şehre değer katan bir proje özelliği taşıyor. Özellikle Dubai'de son dönemde gerçekleştirdiğimiz W Hotel, VVestin Hotel, St. Regis gibi markaların projelerinde bulunmamız özellikle önümüzdeki aylarda açılışı yapılacak olan Bulgari otel projesi ile bilinirlik ve süreklilik açısından çok güçlü bir ivme kazandık. Özellikle Bulgari projesi doruğa ulaşan estetik çizgisini otelcilik alanında da sürdürdüğünden Dubai'de de ortaya çıkacak sonuç heyecan verici olacak.

 

AHK KNDU Villa projesi ne zaman başladı? Nerede, kaç metrekare alan üzerine kaç villa inşa edilecek?

 

2016 yılında Antalya'nın önemli lokasyonlarından Kundu bölgesinde Antalya'nın en prestijli otellerine komşu ve 28 bin metrekare üzerine 38 villa olarak başladı.

 

Mimari proje kime ait? Projenin özelliklerinden bahseder misiniz?

 

Proje, GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlandı. Sürdürülebilirlik kavramının ön planda tutulduğu KNDU projesi içinde bulunduğu doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olma yolunda düşünülerek tasarlandı.

 

Her ne kadar bu doğal kaynaklar belli bir sonsuzluğa sahip olmasa da hepimizin hayatı yine bu kaynaklara bağlı. Arazi yapısının yanı sıra bölgenin doğal güzelliklerini ön plana çıkaran yerleşimi ve doğayla iletişim kuran mimarisiyle sürdürülebilir bir yaşam alanı yaratmayı amaçladığımız KNDU'da konforlu bir evin ötesinde, hayatınızı paylaşıp, içinde olmaktan huzur duyacağınız özel bir mahalle kurmayı amaçladık. Mimari tasarımda geliştirdiğimiz çeşitlilik sayesinde, 2018 yılında tamamlanacak olan 4 büyük, 22 orta ve 12 küçük olmak üzere çeşitli büyüklükte konuta sahip olan KNDU, ailenizle geçirebileceğiniz mutlu anlara ve birçok yakın dostluklara da ev sahipliği yapacak.

 

Mimari açıdan projeyi değerli kılan özelliklerinden bahseder misiniz?

 

Çevre ve doğayla beraber hareket etmesi istenen tasarım, aynı zamanda temel iklimlendirme prensiplerine uygun olarak çalışıldı. Yapıya ait bütün açıklıklar, daha konforlu bir iç mekan ve çevre sağlayabilmek için Antalya'ya ait rüzgar yönelimleri ve doğal havalandırma kuralları dikkate alınarak kurgulandı. Özellikle gün ışığından maksimum düzeyde faydalanma ve doğal iklimlendirmeyi temel alarak kendi enerjisini üretebilen çevre dostu konutlar üretebilme fikri esas alındı. Genel planlama, doğal çevreyi kullanıcılara bırakmak, araç trafiğine sadece yer altında izin vermek üzerine kuruldu. Bu anlamda konutlar ve doğa birbiriyle bütünleşerek, yeşil ile iç içe bir ortam sağlandı. Sonuçta da büyük, orta ve küçük olarak adlandırılan doğal bir dünya yaratıldı. Tasarımda önemli rol oynayan ahşap kaplamalar, bir kabuk görevini üstlendi, iç mekandaki ışık dengesi kurdu, iklimlendirmeye yardımcı oldu. Bina çevresinin peyzajında özel alan ayrımını sağladı.

 

Projeden kimler konut almalı? Hedef kitlenizi tanımlar mısınız?

 

Elit ve butik bir konsept içinde yaşamak isteyenler, yeşil ve ekolojik yaşama önem verenler hedefimizde.

 

Farklı ve daha önce görülmemiş bir mimari tarzda tasarlanmış bir evde yaşamak isteyenleri, kalite ve konfordan vazgeçmeyenleri bekliyoruz, iş adamları, otel sahipleri, golf tutkunları, tekne sahipleri tüm yerli ve yabancı yatırımcılar hedef kitlemiz.

 

Sosyal alanlar nasıl planlandı?

 

Organik ürünleri satan birmarket, çocuk kulübü, fitness salonu, amfitiyatro şeklinde geniş bir, yeşil alanı, oturma yerleri ve çocuk oyun alanları mevcut.

 

Denize kıyısı olan bir proje mi bu anlamda coğrafi olarak avantajları neler?

 

Nehrin kıyısında, küçük tekneler ile denize açılabilme imkanı olan, golf sahaları ve turizm bölgesinin hemen yanında bir proje.

 

Projenin yatırımcıya toplam maliyeti ne kadar?

 

30 milyon Euro.

 

Projede metrekare fiyatı nedir?

 

Metrekare fiyatı 2 bin ile 3 bin Euro arasında.

 

 

Web: http://knduvillas.com/


Geri Dön