27 / 04 / 2024

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin tL sermaye ile bugün Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında kuruldu. 


Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve dışında zemin işleri ilgili mühendislik hizmetleri vermek, b.Mevcut ve gelişen zemin sondaj ve etütleri yöntemlerini kullanarak, her türlü zemin enjeksiyonları yapmak, c.Zemin işlerinde gerekli araç , makine ve gerekli ekipmanları satın alarak kullanmak, gerektiğinde personeli ile birlikte ya da sadece araç ve gereç olarak kiraya vermek.d.Zemin konusunda her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje ve uygulamaları yapmak, e.Her türlü zemin güçlendirme işlerinde kullanılan sarf malzemelerini satın alabilir, satabilir ya da kiraya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Adres; Çamçeşme Mh.Papağan Sk.Ataman Karina 2 Etap B Bl.B Ap.21b/17 Pendik 


Geri Dön