20 / 04 / 2024

Ahmet Barut Antalya Akra Barut Oteli'ni açtı!

Ahmet Barut Antalya Akra Barut Oteli'ni açtı!

Antalya'nın simge otellerinden Dedeman, geçen yıl Barut Oteller Zinciri tarafından 80 milyon dolara satın alınmasının ardından, baştan aşağı yenilenerek, ' Akra Barut ' olarak kapılarını açtı.



45 milyon dolarlık yatırımla yenilenen otel, açılır açılmaz yüzde 65 doluluk oranına ulaştı. Grubun diğer otellerinin aksine 'şehir oteli' statüsünde açılan otelde her şey dahil konseptini uygulamadıklarını anlatan Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Barut, "Her şey dahil iyi bir konsept. Ancak 650 kilometrelik bir bandın sadece her şey dahile mahkum olması yazık. Bi bölgede iş insanlarının konaklayacağı, içinde toplantı ve balo salonlarının, excecutive floor'un bulunduğu bir otelin eksikliğini hissettik. Ve burayı diğer otllerimizden farklı konumlandırdık" diye konuştu.    


YENİ OTEL FETHİYE'DE 


Akra Barut'la birlikte Barut Hotels’in otel sayısının 10’a ulaştığını söyleyen Barut, grubun bundan sonraki yatırımının ise Fethiye'de hayata geçeceğini ifade etti. Barut, "Fethiye'de 80 dönüm arazi üzerinde 415 oda ve 1250 yatak kapasiteli yeni otel inşaatımız devam ediyor. Nisan 2015'te faaliyete geçecek" dedi. Barut, Didim'de de yatırım planları olduğunu da sözlerine ekledi.  


Akşam


Geri Dön