28 / 03 / 2024

Ahmet Çelik: Denizli'de, yatırımlara devam edeceğiz!

Ahmet Çelik: Denizli'de, yatırımlara devam edeceğiz!

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.



Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Malpler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara, Gaziantep ve Bursa'yı su temalı konut projeleriyle tanıştıran grup, şimdi de rotayı Denizli'ye çevirdi. Batı Ege Gayrimenkul firmasıyla bölgede bin 800 konut ve 25 bin metrekare ticari alan inşaatına başlayan şirket, AquaCity Denizli projesinden 750 milyon lira ciro bekliyor. Bu yıl 40'ncı yılını kutlayan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Sanayi ve ihracatıyla öne çıkan Denizli'de, yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Burası ayrıca önemli jeotermal enerji kaynakları ve termal sularıyla öne çıkıyor" dedi. 


5 BİN METREKARELİK KUMSAL 

Projeyi 210 bin metrekare arazi üzerinde geliştirdiklerini anlatan Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, AquaCity Denizli'de 5 bin metrekare kumsal tasarladıklarını söyledi. Projede su ve yeşili öne çıkardıklarına dikkat çeken Çelik, kumsal için gerekli olan kumu üç-dört gemi aracılığıyla Malpler'den getireceklerini belirtti. Mahmut Sefa Çelik, projede 4 farklı tipte konut seçeneği sunduklarını belirterek, "Denize sıfır mesafede yalı tipi olan konutlarımız, sessiz bir yaşam seçenler için orman manzaralı dairelerimiz, kumsala yakın daire seçeneklerimiz ve yüksek kulede rezidans dairelerimiz bulunuyor" diye konuştu. 


YÜZDE 20'Sİ SATILDI 

Bir hafta önce satışa çıkan AquaCity Denizli'de konutların yüzde 20'sini sattıklarını söyleyen Ahmet Çelik, ilk etap teslimlerinin Haziran 2017'de yapılacağını dile getirdi. Şirketin yerel iki ortakla hayata geçirdiği projede, daire fiyatları 183 bin 600 ila 709 bin 100 lira arasında değişiyor. Daire büyüklükleri ise 72 metrekareden başlıyor, 241'e kadar çıkıyor. Sinpaş, 40'ıncı yılına özel sunduğu ödeme planını AquaCity projesi için de uygulayarak 80 ay vadeli seçenek uyguluyor. 


Ticari Hayat 


Geri Dön