29 / 03 / 2024

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. 

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre; İGDAŞ ekiplerinin de kokunun doğalgaz kaynaklı olmadığını açıklamasında sonra vatandaşlar, kokunun kaynağının deprem olmasından endişe etti. Kokunun sebebi bir türlü belirlenemeyince vatandaşlar arasında deprem söylentileri yayıldı. 

Ahmet Ercan dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

Deprem söylentilerin yayılmasından sonra Jeofizik Profesörü Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ahmet Ercan dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

"DEPREM OLARAK YORUMLAMIŞLAR"

Ahmet Ercan, konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün Maltepe kıyılarında denizden gelen bir koku olduğu söyleniyor. Bunu bir deprem olarak yorumlamışlar. Ancak depremden önce böyle bir koku çıkmaz. Radon gazı böyle bir koku vermez. O nedenle İstanbul'da deprem henüz erken, 2045 yılına kadar oldukça fazla bir zamanımız var. Kaygılanacak bir durum yok."

Ahmet Ercan dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Beklenen büyük Marmara depremi için ürküten açıklama!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan büyük İstanbul depremi için kritik uyarı!

Uzmanlardan büyük Marmara depremi için ürküten açıklamalar!

 


Geri Dön