25 / 04 / 2024

Ahmet Eşref Fakıbaba, Yenice konutlarındaki örnek daireyi gezdirdi!

Ahmet Eşref Fakıbaba, Yenice konutlarındaki örnek daireyi gezdirdi!

Maşuk Vadi Evleri nde 1. etapta 280 adet konutun sahibini belirlediklerini kaydeden Fakıbaba. '2. etap satışlarımız başladı. 27 Aralık tarihine kadar talep ne kadar olursa o sayıda konut üreteceğiz ve ardından üretimi durduracağız" dedi.




Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref  Fakıbaba, Yenice de hem taşeron işçilerine yaptırılan hem de halka arz edilen konutların örnek dairesini basına gezdirdi. Temizlik işçileri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte örnek dairenin kurdelesini kesen ve daireyi gezen Fakıbaba. Urfa'da herkesin bir evi olacak' sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek sözlerinde durmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Maşuk Vadi Evleri'nde 1. etapta 280 adet konutun sahibini belirlediklerini kaydeden Fakıbaba. '2. etap satışlarımız başladı. 27 Aralık tarihine kadar talep ne kadar olursa o sayıda konut üreteceğiz ve ardından üretimi durduracağız" dedi. Yenice'de temizlik işçilerine ilk etapta 208 adet konut yaptırdıklarını belirten Fakıbaba. TOKİ'nin 95-100 bin liraya sattığı konutları biz temizlik işçilerine 40 bin TL den sattık. Türkiye'de bir ilke imza atarak işçilerimizin kıdem tazminatlannı 10 bin TL peşinat saydık ve kalan 30 Bin TL'yi ise kredi olarak kullandırdık böylelikle hiç para vermeden ev sahibi oldular. Evlerin teslimatından sonra ödemelerin başlaması ise ayn bir kolaylık oldu. 

Şimdi bu evleri halka arz ediyoruz. Tabi ki halka arz ederken işçi kardeşlerimize verdiğimiz ücretin biraz üzerinde. 


Tünaydın


Geri Dön