25 / 04 / 2024

Ahmet Hanefi Özbilen kimdir?

Ahmet Hanefi Özbilen kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hanefi Özbilen kimdir? Ahmet Hanefi Özbilen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Hanefi Özbilen'in biyografisi...



Ahmet Hanefi Özbilen kimdir?

Ahmet Hanefi Özbilen Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Özbilen, kariyerine 1998 yılında Deniz Yatırım’da Kurumsal Finansman ve Araştırma Müdürlüğü’nde başladı.

1999 yılında Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Kurumsal Finansman Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Özbilen, Mali Analiz Müdürlüğü ve Krediler Müdürlüğü’nde kredi tahsis ve değerlendirmeye yönelik çeşitli görevler aldı. Kredi satış ağırlıklı kariyerine ise Proje Finansman Müdürlüğü ve Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü’nde aldığı görevler ile devam etti. 2017 Haziran itibariyle Danışmanlık Pazarlama Birimi’nde Grup Yöneticisi olarak görevini sürdürüyor.

Ahmet Hanefi Özbilen, Karsusan A.Ş.’de 2008-2014 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi, 2015 yılından bu yana TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi, TSKB Munzam Vakfı’nda Denetçi ve 2017 yılında TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. (Escarus) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevi sürdürüyor.

Ayrıca 2015 yılından bu yana TUSİAD Turizm Çalışma Grubu üyesi olan Özbilen, 2017 yılı Ağustos ayında TSKB GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.


Geri Dön