24 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda tapularının yüzde 20'sini verdik!

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda tapularının yüzde 20'sini verdik!

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi...



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı'nda bölge halkıyla bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorunlarını dinleyen Demircan, Okmeydam'nın geleceği ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdiklerini ifade eden Demircan, "Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.llk gün ne söylediysek bu günde aynı şeyi tekrarlıyoruz. Belediye olarak bizim öncelikli işimiz vatandaşımızın tapusunu vermek" dedi. 


Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı tapularını dağıtıyor! Detaylar için tıklayın!


"Beyoğlu'nda yaşayanlara umut verdik" Tarlabaşı, Sütlüce ve ardından Okmeydanı projesiyle son on yılda Beyoğlu'nda yaşayanlara "umut" verdiklerini belirten Başkan Demircan, "Biz halkımıza ne sözü verdiysek yerine getiriyoruz. Okmeydanı projesiyle önemli mesafe aldık. Vatandaşımızın %80'i müracaatını yaptı. Biz tapu verme İşinin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdik. 

Tapuların tamamlanmasının ardından hak sahipleriyle karşılıklı anlaşıp uzlaşarak ve imzalarımızı atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayabiliriz." dedi. 


Yenigün 


Geri Dön