18 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.


Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı bir binada yangın çıktı. Oyuncu Mustafa Uğurlu’nun da evinin bulunduğu apartmanda çıkan yangına anında müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Demircan, daha sonra apartman sakinleriyle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


BAŞKAN DEMİRCAN İNCELEMELERDE BULUNDU

Basın mensuplarına çıkan yangınla ilgili bilgi de veren Başkan Demircan, “Binanın giriş katında tadilat dolayısıyla çıkan bir yangın. Arka boşluktan binanın çatısına kadar çıkmış. Yangın kontrol altında. Bir can kaybı yok. Hepimize geçmiş olsun.” İfadelerini kullandı.


Beyoğlu Belediyesi 



Geri Dön