24 / 04 / 2024

Ahmet Soğuk: Masrafsız proje olmuyor!

Ahmet Soğuk: Masrafsız proje olmuyor!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk katıldığı toplantıda İlçede yapılan çalışmalarla ile ilgili bilgiler verdi. Soğuk, ''Masrafsız proje olmuyor. Önemli olan projelerin kattığı değer'' diye konuştu.



Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda gündemi değerlendirdi. İlçede yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Soğuk, ilçe hastanesinde son aşamaya gelindiğini, önümüzdeki birkaç ay içerisinde yapımına başlanacağını söyledi. Soğuk, çeşitli çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:


ŞEFFAFLIK 

Aşağı Sakarya Sulama Projesini birlikte gayret ederek ilçemize kazandırıyoruz.  TOKİ  ile ilgili ince bir çalışma başlattık inşallah ilerleyen günlerde netlik kazanacak. OSB’miz hızla devam ediyor. Yaptığımız projelere sadece masraf boyutundan bakmayalım. Masrafsız proje olmuyor. Önemli olan projelerin ilçemize kattığı değer, halkımıza sağladığı ekonomik gelir. Meclis ve Muhtarlar toplantımızı canlı yayınlayarak işlerimizi açık ve şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde yürütüyoruz.   


‘TÜRKİYE VE FERİZLİ İÇİN EVET DİYORUZ’

Başkan Soğuk toplantıda referandumla ilgili de konuştu. Soğuk, “Güçlü ve daha hızlı kalkınan bir Türkiye ve Ferizli için Evet Diyoruz. Evet için gece gündüz çalışacağız” dedi. Toplantıda ilçedeki çalışmaların yanı sıra referandum sürecine de değinen  Başkan Soğuk, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile hizmetlerin daha hızlı ve etkin olacağını söyledi. Soğuk, “Güçlü bir Ferizli ve Türkiye’nin inşası için Cumhurbaşkanlığı sistemi önümüzde bir fırsat olacaktır. Güçlü ve daha hızlı kalkınan bir Türkiye ve Ferizli için Evet Diyoruz. Evet için gece gündüz çalışacağız. Tüm halkımızı evet demeye davet ediyoruz” diye konuştu.   



Sakarya Adapostası Gazetesi


Geri Dön