26 / 04 / 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı! Ödemeler başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı! Ödemeler başladı!

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık “Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için 968 milyon TL Evde Bakım Yardımı Ödemelerine bugün başlıyoruz” dedi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli vatandaşlara ve bakıma muhtaç ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla yapılan evde bakım yardım ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplarına yatırılmaya başlandığını belirtti.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Yanık,Bakıma muhtaç engellilerin aileleri ile birlikte desteklenmesinin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu vurgulayarak "Engelli vatandaşlarımıza yönelik politikalarımızı aile odaklı sosyal hizmet vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Evde bakım yardımı ile bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan ve bakımını üstlendiği için çalışamayan vatandaşlarımızı da destekliyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı! Ödemeler başladı!

Evde bakım yardımı kapsamında hak sahibi başına aylık 1797 lira 97 kuruş ödeme yapıldığını hatırlatan Bakan Yanık, "Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 968 milyon TL Evde Bakım Yardımı Ödemelerine bugün başlıyoruz. Ödemeler 20 Eylül'e kadar tamamlanacak. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Evde engelliye bakana 1657 lira!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön