26 / 04 / 2024

Ailelere 7 bin 200 lira destek! Ağustos ayı ödemelerini kaçırmayın! İşte başvuru şartları

Ailelere 7 bin 200 lira destek! Ağustos ayı ödemelerini kaçırmayın! İşte başvuru şartları

Aile Destek Programı temmuz ayı paraları hesaplara yatarken ağustos ayı paralarının ise ne zaman verileceği büyük merak konusu… Peki Aile Destek Paketi paraları ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı Aile Destek Paketi projesinde temmuz ayı ödemeleri hesaplara yatırıldı.

Aile Destek Programı ayrıntıları belli oldu. Hak sahiplerine ilk ödemelerin 29 Temmuz Cuma günü gerçekleşmesinin ardından ağustos ayı için Aile Destek Paketi başvurusunun nasıl ve nereden yapılacağı ile ilgili sorular hız kazandı. 450 - 600 lira arasında değişiklik gösteren miktarların ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı yardım paketinin detayları haberimizde…

AİLE DESTEK PROGRAMI’NIN ÖDEMELERİ YATTI MI? 

Yardım paketinden ödeme almaya hak kazanan kişilere 29 Temmuz Cuma günü ödemeler yapıldı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? 

Aile Destek Programı başvuruları, e - Devlet Kapısı üzerinden veya ikametgah adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun dahilinde kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılabilmektedir.

Ailelere 7 bin 200 lira destek! Ağustos ayı ödemelerini kaçırmayın! İşte başvuru şartları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön