19 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın...İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazi ile ilgili detaylar...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü Resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle oldukça dikkat çekiyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2023 ihalelerini de tek tek yayımladı.

Söz konusu ihale ilanları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanları kapsamında 36 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Milli Emlak'ın satışa sunduğu arazi Bolu'da bulunuyor.

Milli Emlak tan o ilde sadece 36 bin TL ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arazinin muhammen bedeli 36 bin TL şeklinde açıklandı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu söz konusu arazinin yüz ölçümü 16,26 metrekare şeklinde açıklandı. Bolu Merkez'de yer alan arazinin satış ihalesi 23 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı ve muhammen bedeli 36 bin TL olarak açıklanan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı?


Geri Dön