19 / 04 / 2024

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!

Firma: Asaf İş Adi Ortaklığı

Proje: Air Başakşehir

Air Başakşehir fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat listesi 2020 ve proje detayları...



Satışların devam ettiği 3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!
Air Başakşehir fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte  Air Başakşehir  fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Air Başakşehir fiyat listesi 2020 detaylarından önce proje detaylarına değinelim. İstanbul Başakşehir'de inşa edilecek 3. İstanbul projesinin son etabı olan Air Başakşehir projesinde ön talep süreci başladı.

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir projesinde ön talep avantajlarından faydalanmak isteyenler kazancinzirvesicom adresindeki bilgi formunu doldurabiliyor. 

3. İstanbul Air Başakşehir, dairenizi ister kiraya verin, ister oturun, Başakşehir’de kazanan siz olun sloganıyla lanse ediliyor.

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen 3. İstanbul Air Başakşehir projesinde farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer veriliyor.

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!
Air Başakşehir fiyat listesi 2020 henüz belli olmadı. Air Başakşehir fiyat listesi 2020 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Air Başakşehir nerede? 
Proje TEM'e 5 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika,FSM Köprüsü'ne 30 dakika,  Metro Kent'e 2 dakika mesafede bulunuyor.

Web: https://www.kazancinzirvesi.com/


projeye sor



Geri Dön