18 / 04 / 2024

Air Başakşehir fiyat!

Air Başakşehir fiyat!

Firma: Asaf İş Adi Ortaklığı

Proje: Air Başakşehir

Air Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat bilgisi 2020 ve proje detayları...



Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle yükseliyor.

Air Başakşehir fiyat!
Air Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte  Air Başakşehir  fiyat bilgisi 2020 ve proje detayları...

Air Başakşehir fiyat bilgisi detaylarından önce proje detaylarına değinelim. İstanbul Başakşehir'de yükselen ve satış sürecinin devam ettiği 3. İstanbul projesinin son etabı olan Air Başakşehir projesinde ön talep süreci başladı.

Air Başakşehir projesi Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtıldı. Projedeki ön talep avantajlarından faydalanmak isteyenler kazancinzirvesicom adresindeki bilgi formunu doldurabiliyor. 

Ön talep sürecinin başladığı 3. İstanbul Air Başakşehir, dairenizi ister kiraya verin, ister oturun, Başakşehir’de kazanan siz olun sloganıyla tanıtılıyor.

3. İstanbul Air Başakşehir'de farklı tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer veriliyor.

Air Başakşehir fiyat!
Air Başakşehir fiyat bilgisi henüz belli olmadı.Air Başakşehir fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Air Başakşehir lokasyon bilgisi
Air Başakşehir projesi TEM'e 5 dakika, E-5 Karayolu'na 12 dakika,FSM Köprüsü'ne 30 dakika,  Metro Kent'e 2 dakika mesafede inşa ediliyor.

Web: https://www.kazancinzirvesi.com/


projeye sor



Geri Dön