19 / 04 / 2024

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villasına 2,5 milyon TL’lik zam!

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villasına 2,5 milyon TL’lik zam!

Ajda Pekkan 2 Ekim'de tarihinde 7,5 milyon dolara satmak istediği Bahçeköy’deki villasının fiyatını yasa gereği Türk Lirası olarak belirledi. Süperstar, kendi ‘kur hesabını’ yaparak dolardan TL’ye geçerken 2,5 milyon TL’lik zam yaptı.



Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 72 yaşındaki Süperstar, 2013'ten beri satmaya çalıştığı İstanbul Bahçeköy'deki lüks villasının fiyatında sık sık değişikliğe gitti. 

Özel havuzlu villaya 5 yıl önce 8 milyon 700 bin dolar fiyat biçen Ajda Pekkan, 2017'de 200 bin dolarlık indirim yaptı. Pekkan, 2 Ekim'de ise villanın fiyatında tam 1 milyon dolar daha indirim yapıp istediği rakamı 7 buçuk milyon dolara düşürmüştü.

Dolar kuruna göre ise villanın değeri 46 milyon liraya denk geliyordu. Ajda Pekkan, dolar ile ev kiralama ve satışına gelen yasağın ardından villası için yeni bir ücret belirledi. Defalarca fiyatında indirim yapan süperstar, villası için de tam 48 milyon 500 bin lira değer biçti.

 

Ajda Pekkan dan Bahçeköy’deki villasına 2,5 milyon TL’lik zam!

 

ÖNCE İNDİRDİ SONRA BİNDİRDİ!

2 Ekim'de 1 milyon dolarlık indirim yapan Süperstar, o zamanki kura göre 46 milyon TL istiyordu. Ancak Süperstar, dolardan TL'ye geçişte indirimden vazgeçip zam yaptı..


Geri Dön