26 / 04 / 2024

AK Parti Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptı!

AK Parti Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptığını ifade etti...



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Menteşe Açık Hava Oto Pazarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti Türkiye'ye 1245 yeni hastane, 130 bin yeni hastane yatağı kazandırdı, siz onları da kaldırıp atacak mısınız? AK Parti Türkiye'de 540 bin yeni sağlık çalışanını hizmete aldı, siz onları da kapı dışarı mı edeceksiniz?" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında AK Parti'nin Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptığını ifade etti. Muğla'daki  TOKİ  konutlarını gösteren Erdoğan, "Şunları görüyor musunuz? Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. İşte bizim eserlerimiz burada." diye konuştu. Erdoğan, Türkiye'de 20 bin kilometre yeni bölünmüş yol yaptıklarını ifade etti. 

Erdoğan, Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Osmangazi Köprüsü'nü, Nissibi Köprüsü'nü, daha nice dev eseri ülkeye kazandırdıklarını söyledi ve konuşmasına şu şekilde devam etti; "Siz bunların hepsini de dinamitleyip, yerle yeksan mı edeceksiniz? AK Parti savunma sanayisinde yaptığı insansız hava araçlarını, silahlı insansız hava araçlarını, tüfekleri, füzeleri, topları, tankları geçmişte yaptığınız gibi yine toprağa mı gömeceksiniz? Bunlar var ya bunlar, bu CHP zihniyeti var ya Nuri Demirağ Allah rahmet etsin, ilk yerli uçağı yapandır. Nuri Demirağ'ın yapmış olduğu bu uçağın fabrikasını ne yaptılar biliyor musun? Bu CHP kapattı, gaz ocağı fabrikasına dönüştürdü."


Geri Dön