27 / 04 / 2024

2021'de Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari araç satıldı!

2021'de Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari araç satıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021 yılında Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını açıkladı.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçen yıl Türkiye'de toplamda 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığının bilgisini paylaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Varank, Twitter hesabından otomotiv sektörünün 2021 yılı satış ve ihracat performansına ilişkin paylaşımda bulundu.

2021 de Türkiye de 772 bin yeni otomobil ve ticari araç satıldı! 

Geçen yıl Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını aktaran Varank, "Ülkemizde üretilen 937 bin araç da ihraç edildi. Türk otomotiv endüstrisi 2021 yılını 29,8 milyar dolarlık ihracatla kapattı." ifadesini kullandı.

Araba fiyatlarında 60 bin liraya kadar düşüş! ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları!

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

17 Ocak 2022 altın fiyatları!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön