29 / 03 / 2024

türkiyede yılda kaç araç satılıyor

türkiyede yılda kaç araç satılıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021 yılında Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını açıkladı.

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdı?

Borsa yatırımcıları hangi hissenin ne kadar kazandırdığını merak ederken, yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdığını paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Kardeşe verilen tapu bozulur mu? Tapu kaç yılda bozulur?

Tapu sahipleri ellerindeki tapulara dair bazı sorulara yanıt aramaktadırlar. Onlardan biri de tapu bozma durumudur. Tapu kaç yılda bozulur? İşte detaylar!

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

GSS primi 2023 güncellemesi! Genel Sağlık Sigortası primleri ne kadar oldu 2023? Yeni yılda GSS primleri kaç TL oldu?

GSS primlerinin yeni yılda ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. İşte 2023 GSS primlerine dair detaylar!

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Memurlar dikkat! Memur maaşları yeni yılda kaç liraya yükselecek? Şimdi tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın!

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur 2023 Ocak zammı da şekil almaya başladı. Peki en düşük ve en yüksek memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve peş peşe hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Engelli raporu, belli şartları taşıyan kişilere verilmektedir. Belirlenen engellilik oranına sahip olanlar bu raporu alabilir. Peki “Yüzde 40 oranında özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?” İşte detaylar!

Memur maaşı yeni yılda kaç lira olacak? O rakamlar tek tek hesaplandı! Ocak 2023 memur maaş zammı ne kadar olacak?

2023 memur ve emekli zammı ile ilgili hesaplamalar tek tek yapılıyor. Milyonlarca memur zamlı maaş hesaplamalarını araştırıyor. Peki yeni yıl zammıyla memur maaşı ne kadar olacak? En düşük memur maaşı kaç lira olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili her şey...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

türkiyede yılda kaç araç satılıyor Haberi

türkiyede yılda kaç araç satılıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçen yıl Türkiye'de toplamda 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığının bilgisini paylaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Varank, Twitter hesabından otomotiv sektörünün 2021 yılı satış ve ihracat performansına ilişkin paylaşımda bulundu.

 

Geçen yıl Türkiye'de 772 bin yeni otomobil ve ticari aracın satıldığını aktaran Varank, "Ülkemizde üretilen 937 bin araç da ihraç edildi. Türk otomotiv endüstrisi 2021 yılını 29,8 milyar dolarlık ihracatla kapattı." ifadesini kullandı.

Araba fiyatlarında 60 bin liraya kadar düşüş! ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları!

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

17 Ocak 2022 altın fiyatları!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden...