26 / 04 / 2024

AKAMDER: Adana kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olacak!

AKAMDER: Adana kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olacak!

Adana Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, (AKAMDER) üyeleri arasındaki dayanışma ve İşbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltılı toplantılarda Adana bölgesi inşaat sektörünün çıtasını yükseltiyor...



Kısa adı AKAMDER olan  Adana  Kamu Müteahhitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Üyeleri arasındaki dayanışma ve İşbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltılı toplantılarda Adana bölgesi inşaat sektörünün çıtasını yükseltiyor.


 

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, ekonominin lokomotifi konumundaki sektörlerin başını çeken inşaat sektörünün Adana düzeyinde kaliteli, etkin ve güçlü hizmetler vermesi için çaba Harcadıklarını belirterek,"Adana'nın kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olmasını istiyoruz. AKAMDER olarak Adana'da kentsel dönüşümün en iyi ve en üst düzeyde gerçekleştirilebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız." dedi. 


Geleneksel kahvaltılı toplantılarından birini daha gerçekleştiren AKAMDER üyeleri Arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın adresi yine Reşatbey'de bulunan Dernek binası oldu. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, çok sayıdaki üye ve konuklar bir araya geldi. AKAMDER'in Üye tanıtım etkinliklerinin de yapıldığı kahvaltılı toplantılar ses getirmeye devam ediyor. Derya İnşaat Malzemeleri'nin tanıtım etkinliğine yer verilen son toplantıda, firma yetkilisi Ali Kış tarafından bir sunum yapıldı. 

Ali Kış, merkezi Mersin olan Şirketlerinin oldukça geniş bir yelpazeyi kapsayan inşaat malzemeleri alanında Adana'da bulunan şubesi kanalıyla da bölgesel olarak kapsamlı hizmetler verdiğini söyledi. İnşaat malzemeleri sektöründe tanınmış, kaliteli ve güçlü markalarla hizmet veren Derya İnşaat Malzemeleri'nin bölgede çok sayıda toplu konut, site, alışveriş merkezleri, kamu binaları, askeri binalar, soğuk hava depoları, özel sektör inşaatların yapımının yanında malzemesini karşılayan bir misyonla hizmet verdiğine dikkat çeken Ali Kış,"Sektöründe uzman çalışan ve yöneticileriyle kalite ve insan güvenliği ilkesini esas alan Derya İnşaat Malzemeleri, hizmet kalitesini her geçen gün daha üst düzeye taşımaktadır." şeklinde konuştu. 



Adana Beş Ocak 


Geri Dön