24 / 04 / 2024

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ohamed A. M. Hamed tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Ohamed A. M. Hamed tarafından kuruldu.

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ,her türlü gayrimenkul almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikler siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerindeparselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek. 3. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait ......ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Geri Dön