23 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte en güncel motorin, benzin ve LPG fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte en güncel motorin, benzin ve LPG fiyat listesi!

  Brent petrol fiyatı, global resesyon endişeleriyle 100 doların altına çekilirken araç sahiplerini sevindirecek haber geldi.



Brent petrol piyasalarında yaşanan son gelişmeler, akaryakıt indirimi ve zammı haberlerini de birlikte getirirken güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından merak ediliyor.  Brent petrol fiyatı, global resesyon endişeleriyle 100 doların altına çekilirken araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. 6 Ağustos itibariyle motorin fiyatlarına 1,15 TL ve benzin fiyatlarına 2.23 TL indirim gelirken motorine bir indirim haberi daha geldi. İşte güncel İstanbul,  Ankara  ve İzmir 9 Ağustos LPG, benzin ve motorin fiyatları listesi...

BRENT PETROL 6 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE ÇEKİLDİ!

Akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte en güncel motorin, benzin ve LPG fiyat listesi!

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da açıklanan zayıf ekonomik verilerin talep görünümünü negatif etkileyeceğine dair endişeleriyle son 6 ayın en düşük seviyelerini gören Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 4 Ağustos günü 93,72 dolara kadar çekildi. Fiyatların düşüşünde, dünya genelinde açıklanan negatif ekonomik veriler ve resesyon beklentileri etkili oldu.

MOTORİN İNDİRİMi YOLDA!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön