23 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin, motorin ve LPG'de şok! Shell, BP, Opet, PO 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin, motorin ve LPG'de şok! Shell, BP, Opet, PO 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Milyonlarca araç sahibi, benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarındaki son dakika değişikliklerini yakından takip ediyor. Peki güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatları hangi şehirde kaç lira oldu? Son dakika akaryakıt fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte Shell, BP, Opet, PO 21 Temmuz fiyat listesi



Rusya ve Ukrayna savaşıyla beraber Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, benzin ve motorinin litre fiyatlarına da sık sık zam ya da indirim haberleri geliyor. Milyonlarca araç sahibi, benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarındaki son dakika değişikliklerini yakından takip ediyor.

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin, motorin ve LPG de şok! Shell, BP, Opet, PO 21 Temmuz 2022 fiyat listesi.. 

En son geçtiğimiz gün benzinin litresine 96 kuruşluk indirim yapılmış ve sürücülerin yüzü gülmüştü. 

Peki güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatları hangi şehirde kaç lira oldu? Son dakika akaryakıt fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte Shell, BP, Opet, Petrol Ofisi, Total 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön