20 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine indirim yolda

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine indirim yolda

Brent petrolün varil fiyatının yüzde 0,61 düşüşle 103,34 dolar olmasının ardından güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Benzine 1 lira 5 kuruş, motorine 75 kuruş indirim gelmesi beklenmekte.



Brent petroldeki değişimler ve dünyada yaşanan gelişmelerin ardından hareketli bir grafik izleyen akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 110,67 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 103,97 dolar seviyesinde. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,61 düşüşle 103,34 dolar olarak gerçekleşti. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 97,58 dolar oldu. Fiyatlardaki düşüşte, Çin ve Japonya'nın temmuz ayına ilişkin zayıf imalat verilerinin talep görünümü üzerinde baskı oluşturması etkili olmakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön