05 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte güncel benzin fiyatlarına dair detaylar!

Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte güncel benzin fiyatlarına dair detaylar!

Benzin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi mi? İşte güncel benzin fiyatlarına dair detaylar!



BRENT PETROLDA DÜŞÜŞ YAŞANIYOR!

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 4 Ağustos günü 93,72 dolara kadar geriledi. ABD Enerji Enformasyon İdaresi, geçtiğimiz gün ülkedeki ticari ham petrol stoklarının geçen hafta yaklaşık 4 milyon 500 bin varil artarak 426 milyon 600 bin varile yükseldiği belirtildi. Piyasa beklentisi stokların yaklaşık 467 bin varil azalacağı yönündeydi. Aynı dönemde ABD'nin benzin stokları da 200 bin varil artışla 225 milyon 300 bin varil oldu. Söz konusu olumsuz veriler ışığında dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden biri olan ABD'de talebin yüksek olması beklenen yaz seyahat sezonunda düşük seyrettiği algısını destekleyerek fiyatları aşağı yönlü baskılamaya çekmeye devam ediyor. Uzmanlar da bu konu da aynı fikirdeler. Açıklanan görüşler ile azalan talepte yüksek seyreden petrol fiyatlarının etkili olduğu yönünde.

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILDI MI? GÜNCEL BENZİN, MOTORİN FİYATLARI!

Brent petrol piyasasında gözlemlenen düşüşten sonra LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmaya başladı. Motorine ve benzine eş zamanlı büyük bir indirim geldi. İndirimlerin, 6 Ağustos itibarı ile geçerli olacağı belirtiliyor. Buna göre, benzine 2.23 TL, motorine ise 1.15 TL indirim yapıldı. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 20,02 TL’ye, Ankara’da 20,15 TL’ye, İzmir’de 20,14 TL’ye düştü. İndirimden sonra motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,33 TL’ye, Ankara’da ise 23,44 TL’ye, İzmir’de de 23,46 TL’ye geriledi.

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM YAPILDI MI?

Motorin yani mazot grubuna 26 Temmuz Salı günü geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim uygulanmıştı.

Memur zamlarına dair detaylar! 2023 Ocak memur zammı ne kadar olacak?

Asgari ücrette 3. zam sinyali! Asgari ücrete 3. zam mı gelecek?

İller döviz ve altın yarışına girdi! En çok döviz alan il belli oldu! İşte detaylar!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön