09 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarındaki zam hız kesmiyor! Bu gece de...

Akaryakıt fiyatlarındaki zam hız kesmiyor! Bu gece de...

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve petrol fiyatlarının dalgalanması ile fırlamıştı. Akaryakıt fiyatları art arda 3 gün zamlandı. Bu gece beklenen yeni zam benzin ve motorine nasıl yansıyacak? İşte detaylar...



Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve petrol fiyatlarının dalgalanması ile  fırlamıştı. Akaryakıt fiyatları art arda 3 gün zamlandı. Bu gece beklenen yeni zam benzin ve motorine nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre; benzin ve motorine bir kez daha zam geldi. Bu gece yarısından itibaren uygulanacak listede benzinin litresi 69 kuruş, motorinin litresi ise 84 kuruş arttı.

 

3 GÜN İÇİNDE 3. ZAM

3 gün art arda gelen zamlar ile birlikte 5 Mart tarihinden (yarın) itibaren geçerli olmak üzere ise benzine 69, motorine 84 kuruş zam geldi. Böylece son 3 günde 3 kez fiyat artışı yaşandı.

Akaryakıt fiyatlarındaki zam hız kesmiyor! Bu gece de...

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre değişiklikler gösterebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön