18 / 04 / 2024

Akaryakıta bir zam daha kapıda! Benzinin litre fiyatı 24 liraya dayandı!

Akaryakıta bir zam daha kapıda! Benzinin litre fiyatı 24 liraya dayandı!

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından güncel bir şekilde araştırılıyor. Benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam yapılması bekleniyor...



Akaryakıta yapılan zamların arkası kesilmiyor. Akaryakıt fiyatları üzerinde direkt olarak etkisi bulunan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükseliş sonrası benzinin lire fiyatlarına yeni zam geleceği söyleniyor. 

NTV'de yer alan habere göre benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam yapılması bekleniyor. Artış pompa fiyatlarına hemen yansıtılacak. Motorinde ise fiyat değişikliğinin yapılması beklenmiyor. En son benzin fiyatlarına dün 1 lira 70 kuruş zam yapılmıştı. Peki, güncel akaryakıt fiyatları nedir?

Akaryakıta bir zam daha kapıda! Benzinin litre fiyatı 24 liraya dayandı!

İŞTE AKARYAKIT FİYATLARINDA SON DURUM!

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22 lira 3 kuruştan satılıyor.

Benzinin litre fiyatı ise ortalama olarak 22 lira 82 kuruştan satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön