26 / 04 / 2024

Akaryakıta yarın bir zam daha geliyor! Rekor kıracak! 

Akaryakıta yarın bir zam daha geliyor! Rekor kıracak! 

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geleceği iddia ediliyor. Salı günü geleceği konuşulan zamla motorin 24 TL, benzin ise 21 TL sınırına ulaşmış olacak.



Akaryakıt fiyatarına bir zam daha geleceği iddia ediliyor. Salı günü geleceği konuşulan zamla motorin 24 TL sınırına, benzin ise 21 TL sınırına ulaşmış olacak.

Akaryakıta yarın bir zam daha geliyor! Rekor kıracak! 

Rusya Ukrayna arasındaki savaşın ardından yıl başında 73 dolar olan ham petrolün varil fiyatı 120 dolar seviyesini gördü. Böylece petrol fiyatları son 9 yılın zirvesine ulaştı.

JP Morgan’ın “Petrol fiyatları yıl sonunda 185 dolara çıkabilir” tahmini de endişelerin artmasına neden oldu.Petrol fiyatlarındaki bu artış, akaryakıt fiyatlarını da olumsuz etkilemeye başladı. Bir depo maliyeti iki ayda yaklaşık 500 TL artış gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön