27 / 04 / 2024

Akaryakıtta son dakika! Yeni zam geldi mi? 1 litre benzin, mazot, motorin kaç lira?

Akaryakıtta son dakika! Yeni zam geldi mi? 1 litre benzin, mazot, motorin kaç lira?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları araç sahibi olanlar tarafından en çok merak edilen ve en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni zam geldi mi? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları, Rusya Ukrayna savaşından nasibini aldı. Araç sahibi olanlar tarafından en çok merak edilen ve en çok aratılan konular arasında yer alan akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, brent petrolün varil fiyatındaki gelişmeler sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 

Akaryakıtta son dakika! Yeni zam geldi mi? 1 litre benzin, mazot, motorin kaç lira?

1 LİTRE BENZİN NE KADAR? 

Milyonlarca sürüsü akaryakıt fiyatları ne kadar? 1 litre benzin ne kadar? 1 litre mazot ne kadar? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? 1 litre benzin ne kadar oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte kalem kalem akaryakıt fiyatları 26 Mart 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön