26 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem AVM lüks birçok markaya ev sahipliği yapıyor!

Akasya Acıbadem AVM lüks birçok markaya ev sahipliği yapıyor!

Yıldız Holding, Akkök Grubu, Sinpaş ve Eksim Holding'in ortak olduğu İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Akasya Acıbadem AVM'nin birkaç kez ertelenen açılışı için gün sayılıyor...



Yıldız Holding, Akkök Grubu, Sinpaş ve Eksim Holding'in ortak olduğu İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Akasya Acıbadem AVM'nin birkaç kez ertelenen açılışı için gün sayılıyor. Akasya Acıbadem AVM'nin kiralama işlerini ünlü AVM danışmanı Avi Alkaş yapmıştı. 


AVM'de birbirinden lüks birçok marka faaliyet gösterecek. AVM'de Apple, Samsung, vakko, Beymen, Lacoste, Prada, Gucci, Burberry, Armani, Koton, LCV ve Marks&Spencer gibi birçok dev marka yer alacak. 300 mağazanın çoğu kiralanmış durumda. İşin kiralama kısmından sonra sırada AVM'nin yönetimi gündemde. AVM yatırımcıları işin yönetimini genelde profesyonellere bırakır. Ancak burada durum biraz farklı gibi görünüyor. 

Projenin dört büyük ortağı Akyaşam Yönetim Hizmetleri adıyla yeni bir şirket kuruluşu yaptılar. 100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Avni Çelik (Yönetim Kurulu Başkanı), Raif Ali Dinçkök (Başkan Yardımcısı), Abdullah Tivnikli, Mehmet Ali Berkman, Gamze Dinçkök Yücaoğlu, Özlem Ataünal, Murat Ülker, Ahmet Özokur, Rifat Hasan, Zeki Siya Sözen. 


PARA


Geri Dön