19 / 04 / 2024

Akatek İnşaat Otomotiv Emlak Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akatek İnşaat Otomotiv Emlak Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Tekçe tarafından kuruldu.




Akatek İnşaat Otomotiv Emlak Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdullah Tekçe tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Akatek İnşaat Otomotiv Emlak Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ŞİRKETİ iş konusu; -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak ve ihaleli islere girmek. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. -Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Her türlü altın (külçe altın hariç), mücevher, gümüs, bronz,platin, elmas, safir, inci, pırlanta, yakut, zümrüt ve diger kıymetli madenlerden ve taslardan mamul her ......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Akatek İnşaat Otomotiv Emlak Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Şirintepe Mah.Akça Sk.No.1 A Kağıthane 


Geri Dön