22 / 05 / 2024

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Emekli promosyonlarındaki rakamlar her geçen gün yenilenmeye devam ediyor. Emekli vatandaşlar vesilesi ile devamlı araştırma meselesi olan promosyon ödemelerinde Akbank'tan güncelleme geldi. Mayıs ayına özel güncelleme ile beraber emekli vatandaşları bünyesine çekmeyi planlıyor.



İMZAYI ATAN EMEKLİYE BİR TOMAR PARA VERİLİYOR

Akbank vesilesi ile güncellenen emekli promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin dikkatinden kaçmıyor. 2022 senesinden itibaren başlayan Emekli promosyon ödemelerine dair rakamlar emekli vatandaşların gündeminden düşmüyor.

Akbank ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Her ay güncellenen emekli promosyon paraları son aylarda meydana gelen gelişmeler ile sürat kazandı. En düşük emekli aylığında yapılan zam ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile 2 milyon 250 bin vatandaşa emeklilik hakkı elde edildi.

EYT'den emekli olan vatandaşları bünyesine katmak isteyen bankalar aracılığı ile promosyon güncellemeleri yapıldı. En yüksek promosyon ödemesi veren bankalardan birisi olan Akbank mayıs ayı güncel promosyon ödemelerini ilan etti. Emekli vatandaşların merceğine takılan Akbank, imzayı atan emekli vatandaşa bir tomar para veriyor.

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz


Geri Dön