26 / 04 / 2024

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank, onlarca kişiye 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...



Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank tarafından düzenlenen flaş kampanyadan onlarca kişi faydalanabilecek. 

Akbank, 25 bin TL değerinde olan iPhone 13'ü bedava verecek! Akbank'ın başlattığı muhteşem kampanya şimdi başladı. iPhone 13 kampanyası 25 Eylül tarihine kadar sürecek. Bedava iPhone 13 almak için yapmanız gerekenler tek tek açıklandı! Ücretsiz iPhone sahibi olmak istiyorsanız hemen bakın, kaçırmayın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön