26 / 04 / 2024

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.



Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.  Aromaterapi’nin doğal mucizelerini Akbatı ziyaretçileri ile paylaşacak Ayşe Tolga, beden ve ruh sağlığını birlikte ele alan "Holistik (Bütünsel) Sağlık Yaklaşımı"nın ipuçlarını verecek.     

Türkiye'nin ilk aromaterapi markası Aisha’nın da yaratıcısı ve sahibi olan Ayşe Tolga, Akbatı'daki söyleşisinde insanlık tarihi boyunca  uygulanmış şifa yöntemlerinin günümüz terapileri üzerindeki izlerini anlatacak.  Dünyanın önde gelen aromaterapi okulu ITHMA- London'da (Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy) Uzman Klinik Aromaterapist ünvanını alan Ayşe Tolga,  aromaterapi, bütünsel şifa yöntemleri, sağlık ve güzellik üzerine bilgilerini  aktaracak.  Akbatı misafirleri söyleşide Ayşe Tolga’ya soru sorma imkanına da sahip olacak.  

Etkinlikleriyle Esenyurt’un popüler buluşma noktası olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar aylarında da ziyaretçileri için renkli bir sosyal program sunmaya devam edecek. 

 

Akbatı AVYM Hakkında

 

Akkök Şirketler Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi (Akbatı AVYM) 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı AVYM’yi benzerlerinden ayıran en büyük farklılıklarından biri de Festival Park’tır. Festival Park’ta düzenlenen kültürel etkinlikler, konserler ve festivaller ile bölgenin yeni buluşma noktası olan Akbatı AVYM, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı AVYM, TEM Esenyurt çıkışı bağlantı yolu ile kolay ulaşılabilir bir konuma sahiptir. 



Geri Dön