25 / 04 / 2024

Akbatı etkinlikleri

Akbatı etkinlikleri

Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyo

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Akbatı'da yılbaşı etkinlikleri sürüyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yıla sürprizlerle giriyor. Süheyl & Behzat Uygur Kardeşlerin sunacağı sürprizlerle dolu eğlenceli yarışmalar Akbatı’ daki yılbaşı heyecanına renk katacak...

Akbatı Arı Maya'yı çocuklarla buluşturuyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okula dönüş hediyesi olarak çocukları Arı Maya ile buluşturuyor. Akbatı’da 4-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak Arı Maya şenliğinde çocukları kostümlü Arı Maya karakteri ve çeşitli sürpriz etkinlikler bekliyor...

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri düzenlenecek!

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri kapsamında şenlikler düzenlenecek. Bugün düzenlenecek olan tavla turnuvasında 64 katılımcı ilk üçe girebilmek için zarları atacaklar. Yalova Yolu Özdilek çim alanda saat 14.00 ile 19.00 arası d

Akbatı AVYM kiralarında Haziran ayı kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akbatı AVYM kiralarında 01/06/2014-30/06/2014 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak Haziran ayı kuru sabitlediğini yazılı olarak açıkladı...

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Beyoğlu Çocuk Şenliği etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak düzenlenen “Beyoğlu Çocuk Şenliği” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sadri Alışık Tiyatro Sahnesi’nde minik oyuncular profesyonellere taş çıkaracak...

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi!

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi. 15 - 22 Nisan Turizm Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında Çeşme Sıdıka Kelami Ertan Lisesi önünde toplanan kortejin yürüyüşü ile başladı.

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Akbatı AVYM'nin yeni yıl hediyesi AUDİ A3 sahibine teslim edildi!

Akbatı ziyaretçileri 1 Kasım 2013-31 Ocak 2014 tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde yaptıkları her 75TL’lik alışveriş için bir katılım hakkı kazanarak katılmışlardı. A3 yeni yıl kampanyasının talihlisi Fatoş Şahin arabasının anahtarını teslim

Angry Birds Akbatı’da!

19 - 27 Nisan tarihleri arasında Akbatı AVYM’ye gelecek çocukları, dev sapanlarla kurulan oyun alanında Angry Birds karakterleriyle unutulmayacak bir bayram ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi SABRE Ödülleri'nde finalist oldu!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, SABRE Ödülleri'nde "Akbatı Yaşam Platformları" projesiyle "Yılın Şirketi" (Company Of The Year) kategorisinde finalist oldu. Akbatı AVYM 43 kişilik jürinin değerlendirmeleriyle finalist seçildi.

Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir'de yer alan Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı.

Vergi haftası etkinlikleri kapsamında TUBİTAK projesi sunuldu!

25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında “ Çeşitli Ülke Uygulamalarından Hareketle Türkiye’ de de Mükellef Haklarının Geliştirilmesi ” başlıklı TÜBİTAK projesi 5 mart 2014 günü Bursa'da sunuldu.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden çocuklara çevreci etkinlikler!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mart ayı boyunca hazırladığı çevre temalı etkinliklerle çocukları ağırlayacak. Akbatı’ daki çocuk atölyelerine her yaştan çocuğun ücretsiz olarak katılması mümkün.

Akbatı etkinlikleri Haberi

Akbatı etkinlikleri

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi sonbaharı çocuklar için çok özel bir programla karşılıyor. Akbatı’nın profesyonel ekipler tarafından hazırlanan etkinlik programı; çocukların sanatla tanışmasını, yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Ekim ayı boyunca da Cumartesi Pazar saat 14:00- 16:00 saatleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek atölye çalışmalarına katılan çocuklar, önce hayal edecek sonra yaratacak.   Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmaya katılan çocuklar, etkinliğin sonunda tasarladıkları objelere de sahip olacak.       


Akbatı’da Ekim ayında çocuklara sanatı sevdirecek özel programda “Kedi Kumbara Yapıyoruz”, “Ressam Oluyoruz”, “Mozaik Fener Yapıyoruz” gibi atölye çalışmaları var.  


 Akbatı Çocuk Etkinlikleri Ekim ayı Programı


 5 Ekim                 Mozaik Fener Yapıyoruz


11 Ekim                Kendi Albümümüzü Tasarlıyoruz


12 Ekim  ...