27 / 04 / 2024

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.



Akbatı Alışveriş Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine yönelik hazırladığı renkli projeleri ve kampanyalarıyla bu yıl da Hermes Creative Awards Platin ödülü kazandı.  Akbatı ikinci yıl kutlama projesi olan “Yaşa, Sev, Eğlen” ile “Özel etkinlik” kategorisinde; “İçinde Yaşam Var” projesiyle PR kampanyası kategorisinde Platin ödülüne layık görüldü.  

 

Akbatı ikinci yıl kutlamaları için  “Yaşa Sev Eğlen” projesi kapsamında sevilen sanatçı Nilüfer ve Badem Grubu’nu Festival Park alanındaki konserle Akbatı misafirleriyle buluşturmuş, çocuklar için yemek ve oyun atölyeleri, “Akbatı Perileri” ile gün boyu ziyaretçilere dağıttığı sürpriz hediyelerle, ikinci yıl heyecanını ve mutluluğunu ziyaretçileriyle paylaşmıştı.  Ayrıca Akbatı’nın “İçinde Yaşam Var” projesi ise, bölgedeki toplumsal hayata sağladığı katkılarla öne çıktı.  Lezzet Platformu,  Spor Platformu, Festival Park Alanı ve Lounge Alanları ile hareketli bir sosyal yaşam tarzı sunan “Akbatı Yaşam Platformları” alışveriş deneyimini sosyal imkanlarla zenginleştiriyor.  “Akbatı Yaşam Platformları”; 7000 kişilik Festival Park alanındaki açık hava konserleri ve yazlık sinema gösterimlerinden,  temalı yemek kurslarının organize edildiği Lezzet Platformu’na, eğlenerek spor yapılan “Yormayan Spor Merkezi”ne, özel sergi alanına uzanan imkanlarıyla Akbatı’yı uluslararası platformda da rakiplerinden ayrıştırıyor. 

 



Geri Dön