19 / 04 / 2024

akbatı avm ödülleri

akbatı avm ödülleri

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.

Akbatı European Property Awards'da 2 ödül kazandı!

Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan European Property Awards'da, güçlü rakiplerini geride bırakan Akbatı, 2 ödül birden kazanmanın haklı gururunu yaşadı.

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Akbatı AVM'nin stand alanı Aksa Kimya'ya kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akbatı AVM'nin bir bölümünün 10 günlüğüne Aksa Kimya'ya kiralandığını açıkladı.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

Akiş GYO, Akbatı AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVM'nin kira sözleşmesinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Akbatı AVM'nin enerji tedarik sözleşmesi imzalandı!

Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirildi. 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

akbatı avm ödülleri Haberi

akbatı avm ödülleri

Akiş GYO ve Akbatı AVYM 

Hermes Creative Awards’tan toplam 15 ödülle döndü


Akiş GYO A.Ş’nin bir markası olan Yaşam Akademisi ile  Türkiye’de ilk defa bir gayrimenkul firması halkı bilinçlendirmek ve toplum gelişimine katkıda bulunmak amacı ile ücretsiz olarak;  sağlık, kişisel gelişim, doğal beslenme, doğal güzellik, evcil hayvan bakımı, kahkaha yogası, bebek bakımı, çocuk gelişimi, astroloji ve finans gibi pek çok farklı konuda söyleşi gerçekleştirmektedir.  Birbirinden renkli programları ve ilgi çekici söyleşileriyle merak edilen konularda, alanında uzman isimleri konuklarıyla buluşturan “Yaşam Akademisi” projesi Hermes Creative Awards’ta 2 Platin, 2 Altın ödüle layık görülmüştür.


Akiş GYO A.Ş. yatırımı olan Akbatı AVYM’ de Hello Kitty, Akbatı Sosyal Medya projeleriyle 2 Platin, Oz Büyücüsü Çocuk Tiyatrosu, Akbatı Facebook, Bayrak Sizsiniz, Anneyim: Çocuğumun Gelişimi İçin Her Şeyi...