26 / 04 / 2024

Akiş GYO Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraladı!

Akiş GYO Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraya verdi. 



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümlerin kiralanması hakkında açıklama yaptı. 


Akiş GYO portföyünde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki 6 adet bağımsız bölüm için Lotus Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin  2017 tarih ve 478 sayılı raporu ile tespit edilen değer de dikkate alınarak, Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile aylık 28 bin 750 TL kira bedeli üzerinden kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.


Akiş GYO portföyünde bulunan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezindeki 1 adet bağımsız bölüm için Terra Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin 2017 tarih ve 002 sayılı raporu ile tespit edilen değer de dikkate alınarak, Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile aylık 14 bin TL kira bedeli üzerinden kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzca,

Şirketimiz portföyünde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki 6 adet bağımsız bölüm  için Lotus Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin  2017 tarih ve 478 sayılı raporu ile tespit edilen değer de dikkate alınarak, AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş  ile aylık 28.750 TL  kira bedeli üzerinden kira sözleşmesi imzalanmasına,


Şirketimiz portföyünde bulunan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezindeki 1 adet bağımsız bölüm için Terra Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin 2017 tarih ve 002 sayılı raporu ile tespit edilen değer de dikkate alınarak, AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş  ile aylık 14.000 TL kira bedeli üzerinden kira sözleşmesi imzalanmasına,


Karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Akasya AVM için tıklayın
Akbatı AVM için tıklayın

 


Geri Dön