19 / 04 / 2024

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Bekir Yahya Akbulut tarafından kuruldu.

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mimarlık ve mühendisilik hizmetleri vermek,sehirve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. Iç ve dıs dekorasyon isleri ile ilgili çizimler yapmak,yaptırmak. b) Konut,okul,hastane,otel,motel,fabrika ve diger binaların; insaat ve taahhüt islerini yapmak ve yaptırmak. c) Karayolları köy yolları,köprüler ve tünel gibi tesislerin insaat,montaj ve taahhüt islerini yapmak ve yaptırmak. d) Kat karsılıgı insaat yapmak ve satmak. e) Demir,çelik ve diger Insaat malzemeleri imal etmek, toptanve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını yapmak. f) Yurtiçinden satın alınan ve yurtdısından ithal edilen ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön