25 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl herşey dahil tatil!

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl herşey dahil tatil!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Karadeniz'in en büyük turizm tesisi 5 yıldızlı Sky Tower Hotel, ‘Devr-i Tatil’ projesiyle 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil imkanı sunuyor.



Düzce Akçakoca'da yer alan Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesiyle tatil anlayışına farklı sistem getiriyor.


69 milyon dolarlık yatırım değeriyle beş yıldızlı Sky Tower Hotel'de erken rezervasyon fırsatıyla, 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 yıl boyunca her şey dahil tatil olanağı sunuluyor.


Kırmızı, mavi, sarı, beyaz olarak ayrılan dönemlerde Spa, Thalasso Terapi, açık büfe yemek, bay bayanlara özel açık ve kapalı havuzları ile her şey dahil Devri Tatil sahipleri diledikleri dönemde tatil yapabiliyorlar.


E7 Grup tarafından hayata geçirilen Sky Tower Hotel, Devri Tatil projesiyle 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapma imkanı sunuyor. Projede bayanlara ait kapalı havuz ve plaj bulunuyor.


SKY TOWER DEVRİ TATİL REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Masa tenisi,mini basketbol sahası, kongre alanları, mini futbol sahası, tenis kortu, bilardo, Thalasso terapi, Spa, oyun salonları gibi sosyal olanakları bulunan projeye ait plaj mavi bayrak ünvanına sahip.


Kırmızı sezon, yaz tatili sezonunu temsil ederken, sarı sezon sömestre tatili, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını,  beyaz sezonda tatil sezonları hariç kış dönemini temsil ediyor.


Devri Tatil sahibi olmak isteyenler; yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, aylık 1.500 TL'den başlayan taksitlerle tatil kampanyasından yararlanabiliyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyat!

Kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, 

Beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, 

Mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, 

Sarı dönem fiyatları ise 12 bin TL.


Sky Tower Otel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Simay YAYLACI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön