29 / 03 / 2024

Akçakoca Sky Tower Otel

Akçakoca Sky Tower Otel

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl herşey dahil tatil!

Karadeniz'in en büyük turizm tesisi 5 yıldızlı Sky Tower Hotel, ‘Devr-i Tatil’ projesiyle 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim!

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Tatil fırsatları devam eden projede 6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanıyor.

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

Hamit Zekai Aydeniz, Samsun ve Trabzon'a 5 yıldızlı otel yapacak!

Ege ve Akdeniz'deki turizm bereketinin Anadolu ve Karadeniz'e yayılmaya çalışıldığı dönemde Gaziantepli işadamı Hamit Zekai Aydeniz, Düzce'nin Akçakoca ilçesinin ilk 5 yıldızlı oteli olan Sky Tower Otel'i turizme kazandırdı

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Sky Tower Hotel ödeme koşulları!

Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında 2 yıl vade imkanı sunuluyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2 yıldır faaliyette olan projede devri tatil fırsatı devam ediyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyat listesi!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyat listesi Devri tatil için seçilen dönemlere değişiyor. Toplamda 184 adet oda kapasitesine sahip projenin ödeme planı kapsamında 24 ay taksit fırsatı sunuluyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

SKY Tower Hotel'de Ramazan indirimi!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel projesi Akçakoca'ya kıyısında yer alıyor. SKY Tower Hotel'de Ramazan indirimi kapsamında yüzde 40 varan indirim sağlanıyor.

Akçakoca Sky Tower Otel Haberi

Akçakoca Sky Tower Otel

Sky Tower Hotel'de sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak sezona bağlı olarak farklılık gösteriyor. 2 yıldır faaliyet gösteren proje E7 Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Sky Tower Hotel konum olarak Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunuyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için 2 yıl boyunca vade seçeneği sunuluyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da tenis kortu, bilardo, kongre alanları, mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj gibi sosyal olanaklar mevcut.


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky...