24 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.



Akçakoca Sky Tower Hotel'in ilk etabı 184 adet oda kapasiteli olarak dizayn edildi.  E7 GRUP  tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar tatil yapılacak dönemlere bağlı olarak değişiyor. 


Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası devam ediyor. Projede mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, plaj, bilardo, tenis kortu, kongre alanları, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Düzce Akçakoca'da bulunan Sky Tower Hotel'de mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatları!

Kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, 

Mavi dönem için 10 bin 900 TL, 

Sarı dönem için 12 bin 400 TL, 

Beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası kapsamında 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olacak şekilde her şey dahil tatıl fırsatı sunuluyor. 2 yıldır faaliyette olan projede yüzde 25 peşinatta, kalan tutar 24 ay vadelendiriliyor. 


Sky Tower Hotel nerede?

Ulaşım: Yalı Mahallesi, İnönü Cad, Ceneviz Sk No:2 Akçakoca / Düzce


Sky Tower Hotel iletişim bilgileri 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön