28 / 03 / 2024

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.



Düzce'nin Akçakoca ilçesinde inşa edilen Sky Tower Hotel'de toplam 184 adet oda bulunuyor. Proje  E7 GRUP  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede istenilen 1 haftalık süre içerisinde 6 yıl boyunca her şey dahil tatil fırsatları sunuluyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'de sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu belirtiyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 2 yıl boyunca taksit yapılabilen Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Düzce Sky Tower Hotel'in ortak yaşam alanları içerisinde; kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, mini futbol ve masa tenisi, bilardo, kongre alanları, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı bulunuyor.


Düzce Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön