27 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...



Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. 2 yıldır faaliyet sürdüren projede 184 adet oda bulunuyor. 


Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar 24 ay taksitlendiriliyor.  E7 GRUP  imzası taşıyan proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal yaşam alanları; kapalı havuz, tenis kortu, kongre alanları, mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, plaj, Thalasso therapy & spa alanı, bilardodan oluşuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını ifade ediyor. 


Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

Toplam 6 yıl olacak şekilde, her yıl istenilen dönem içerisinde 8 gün 7 gece her şey dahil tatil yapılabilen Sky Tower Hotel Akçakoca'da iki kişilik aile fiyatları; kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi.


Sky Tower Hotel adres: Yalı Mahallesi, İnönü Cad, Ceneviz Sk No:2 Akçakoca / Düzce


Sky Tower Hotel satış ofisi telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön